|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hobi
5.12.2010 19:42:36   
onka
Zanima me, kakšne hobije imate za sprostitev?
Da bi malo pozabila na službo brrrrrr
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hobi
5.12.2010 19:48:35   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: onka

ne vem, kaj te pa zanima? če mene gobarjenje, ni rečeno, da tebe tudi. Ali če mene gledališče, ni rečeno, da tebe tudi. Ali če mene branje knjig, ni rečeno, da tebe tudi. Torej? Se boš po tem, kakšne hobije imajo druge odločala, katerega bi imela ti?

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2010 19:56:34   
Anonimen
Mene sprošča kuhanje in še bolj peka, pa ni važno česa, samo da imam mir in tišino in lahko pacam, brez hitenja. Rada berem, ali pa prečekiram internet, karkoli že, da odklopim misli. Poleti grem na sprehod ali na vrt, včasih v bazen,... zelo odvisno od trenutnega razpoloženja.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2010 20:00:27   
Gina
Vrt, branje, klepetanje po telefonu ali v živo, odbojka, tek na smučeh, pink ponk, svoje čase sem rada štrikala,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2010 20:01:20   
Anonimen

Jaz grem najraje plavat.
Čeprav ne vidim povezave med mojim plavanjem in tvojo pozabitvijo službe.

(odgovor članu onka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2010 20:17:46   
onka
Kaj pa kakšno druženje, razna društva...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2010 20:53:46   
marcela
Gobarjenje, sem v društvu, dolgi sprehodi po gozdu sploh ob kakšnih večjih stresih. Zbiram tudi kovance in razglednice, sploh stare. Rada kvačkam, najraje prte, slikam na steklo in platno, no na splošno rada ustvarjam. Od športa pa obožujem smučanje, rada imam pa tudi plavanje, kolesarjenje, rolanje in fitnes, tek pa sovražim

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2010 20:58:13   
marcela
Aha če se pa čvekanje po telefonu in potem verjetno tudi po msn in fb šteje med hobije pa tudi to troje zelo rada počnem

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2010 21:26:47   
josephine27
hoja v hribe, potovanja, ples, knjige, kuža, fotografija, čvekanje s kolegi na FB... žal zmankuje časa, predvsem za potovanja in ples.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2010 21:36:27   
Freya88
Js od vsega se najraje berem, kuham (bolj pecem - ampak samo v primeru da si mi nikamor ne mudi in da pecem sama) in pa ustvarjalno razmisljam o spremembah v stanovanju (to pocnem ves cas... prejsnjo soboto sva z mojim prebarvala stene v jedilnici in kuhinji, pa ze razmisljam kaksne bordure bi pasale zraven, pa kaksne zavese, pa kaksn prt, pa slika...! Fasado imava namen obnovit in prebarvat cez ene 4 leta, pa ze razmisljam kaksna bo barva fasade ipd.)

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2010 21:40:16   
*miska.mcc*
RR

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2010 22:08:09   
tix
kaj ustvarjam, trenutno čestitke, kaj spečem, enkrat v prihodnosti bi se lotila branja knjig user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2010 22:17:18   
barika
Delam voščilnice, šivam ... ni da ni, samo časa imam bolj malo user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2010 23:28:51   
Kerensa*
kakšne hobije imate za sprostitev?

Na prvem mestu je absolutno seks, sledi rodoslovje, potem pa (ne nujno in ne vedno v tem vrstnem redu) branje knjig, gledanje televizije in Internet (predvsem FB in RR). In vsake toliko obisk kakšnega fajn eventa.

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2010 5:47:45   
sanasan
branje, klepetanje ob kavi, ukvarjanje z otroci, qigong, sprehajanje in sedaj drsanje

CARPE DIEM!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
6.12.2010 8:22:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.12.2010 8:43:11   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

kaj so to hobiji?

Are you kidding me?:D

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.12.2010 9:20:25   
mamamajča
ne se smejat- ko se moram pod nujno odklopit, čistimuser posted image ker pozabim na vse. in zraven pojem, pojem.... moja mama trdi, da pojem, ko sem tečnauser posted image
Drugač pa- klavir. igrala bi, igrala cele dneve in se ne bi naveličala. in ure in ure presedela na you tube in poslušala, karkoli bi mi padlo na pamet.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.12.2010 9:35:46   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Vrt, branje,

ustvarjanje - od nakita, obeskov,okraskov,....fimanje, dasanje, servetna tehnika,....samo imam potem problem kam z vsemi izdelki...
V bistvu, branje me pa najbolj sprošča. Kadar nujno rabim odklop si grem iskat kakšno srednjeveško romanco in odplujem za kak dan user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.12.2010 9:38:46   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

ne se smejat- ko se moram pod nujno odklopit, čistimuser posted image ker pozabim na vse. in zraven pojem, pojem....

e, pa to. To sicer ni hobi, ampak sprosti me pa. V bistvu je to zelo produktivno preusmerjanje jeze, žalosti, tečnobe, PMS-ja.... Na koncu se pomiriš, pa še vse imaš pospravljeno.user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.12.2010 9:40:41   
pety78
Slikanje. Malo pa tudi peka. Sicer gre pri peki bolj za oblikovanje. Ja, to pa rada delam. :)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.12.2010 10:36:22   
alda
ustvarjanje: nakit, okraski,...

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.12.2010 11:19:58   
tix

e, pa to. To sicer ni hobi, ampak sprosti me pa. V bistvu je to zelo produktivno preusmerjanje jeze, žalosti, tečnobe, PMS-ja.... Na koncu se pomiriš, pa še vse imaš pospravljeno.user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
6.12.2010 11:22:23   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Js se spomnem ko sem bila se v soli... kadarkoli sem prisla domov, pa sem se spravila pospravljat je prisla v sobo mama/oci z vprasanjem: a tako slabo si pisala? :D:D

Neposredna povezava do sporočila: 24
6.12.2010 12:36:02   
mamamajča
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?