|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hmmmmm
21.2.2005 7:28:23   
Čiračara
Dobro jutro!

Pravijo, da če se ti kmalu ne pokaže trebušček potem bo punčka, če imaš pa kmalu vidnega, potem bo pa fantek...Malo za šalo malo za res...:)-...Kaj mislite o tem?

LP in naj vas čuvajo:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hmmmmm
21.2.2005 7:43:48   
lan
Pri meni niso vedeli nekateri,da sem noseca tja do 5 meseca.Sele takrat je zacel vzhajati.No,pa sem rodila fantka,tako da je to po moje lari-fari.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hmmmmm
21.2.2005 7:45:09   
Tejčika
Hmmmm, bog ve,.....toliko je nekih vraž, pa nasvetov in ugotavljanj babic, al bo punčka, ali fantek,...
Po mojem pa ni nekega pravila,...

LP in velike trebuščke vsem skupaj:rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hmmmmm
21.2.2005 8:12:35   
anne
Ojla,

pri meni to drži :bravo: :modri:. Sem imela že zelo hitro trebuh. Pri 12 t sem dobila gor še samo nosečniške hlače. No ja, pa tudi sedaj pravijo, da imam velik trebuh, 109 cm v 31 t. Pač nosim vse spredaj.

Moja kolegica je tudi imela velik in hitro viden trebuh, v 4 mesecu je zgledala kot v 6 mesecu, pa je rodila punčko :sloncek:.

anne

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hmmmmm
21.2.2005 8:23:06   
Maja Z
ojla
pri meni pa to ne drži. Sem imela trebušček že skoraj od začetka pa bomo baje dobili :roza:.
vraže, vraže in še enkrat vraže:)-

lp maja

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hmmmmm
21.2.2005 9:40:42   
Anonimen
Jaz sem imela zelo kmalu trebuh, pa imam fantka.

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hmmmmm
21.2.2005 9:51:24   
Anonimen
Meni so vse mame in tete pametovale da glede na to kakšen trebuh imam bo sigurno fant. Pa je punca.

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hmmmmm
21.2.2005 10:46:20   
Žaža
Jaz sem pa slišala, da je ravno obratno.

Velik trebuh :roza:
Majhen trebuh :modri:

ne vem... :zmeden::zmeden:

Žaža :roza:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hmmmmm
21.2.2005 13:44:21   
Lana_s
Jaz sem enako slišala kot Žaža. Od fanta sestra je imela ful hitro in zelo velik trebuh, pa je rodila punčko. Meni je pozno (v 5 mesecu) začel trebuh rasti, pa bomo vidli kaj bo. Še "samo" dobre tri mesece.:duda:

LP:rozica::rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hmmmmm
21.2.2005 14:24:36   
SU
Moja kolegica je imela že v prvih dveh mesecih velik trebuh (glede na mojega), pa je rodila punčko, tko da....LP, Saša

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hmmmmm
21.2.2005 23:09:38   
bobek05
Ha, ha, ha... Meni pa so rekli ravno obratno. Jaz imam KONKRETNI trebuh že od 2,5 mesecev. Potem pa je še tista kako ga nosiš - če je bolj naprej innizko, bo punčka, če pa bolj nazaj pa fantek....

V vsakem primeru mi je vseeno...:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Hmmmmm
21.2.2005 23:11:23   
bobek05
Ful ti zavidam, da si pri 31t izmerila 109 cm. Jaz sem v 22t pa merim okrog trebuha 102 cm....

(Moja mama je bila tudi bolj podobna slonu...)

:miska:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?