Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 9.11.2010 21:21:10
|
|
|
|
anya.xy
|
Mislim da bi ti mogla pediatrinja to napisat na recept, je pa res da če ni zdravstvenega stanja zaradi česar bi naj dobivala hladilno mazilo, znajo nekateri tudi komplicirati. lp
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 9.11.2010 21:22:37
|
|
|
|
naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: anya.**** Mislim da bi ti mogla pediatrinja to napisat na recept, je pa res da če ni zdravstvenega stanja zaradi česar bi naj dobivala hladilno mazilo, znajo nekateri tudi komplicirati. lp se strinjam,ampak mora bi pa razlog zakaj recept!!reci mo: alergija,dermatitis,..... kar tako za ritko,težko.
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 9.11.2010 22:25:14
|
|
|
|
Biba Buba
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja78 IZVIRNO SPOROČILO: anya.**** Mislim da bi ti mogla pediatrinja to napisat na recept, je pa res da če ni zdravstvenega stanja zaradi česar bi naj dobivala hladilno mazilo, znajo nekateri tudi komplicirati. lp se strinjam,ampak mora bi pa razlog zakaj recept!!reci mo: alergija,dermatitis,..... kar tako za ritko,težko. Odvisno od pediatra!!Nasa ga nama ne da, prijateljici pa vsakic, ko isce. :)
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 9.11.2010 22:27:04
|
|
|
|
Biba Buba
|
Aja, pa mislim, da do 3-tjega leta dajo na recept...
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 10.11.2010 9:26:02
|
|
|
|
Lantea
|
Potem je očitno bolj odvisno od zdravnikove volje . Ker vem da kolegica tudi brez težav dobi, ji je rekla, da ko ji bo zmanjkalo, naj kar pokliče za recept.
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 10.11.2010 12:25:03
|
|
|
|
tjasaoasis
|
Če rabiš hladilno mazilo za ritko se meni zdi čisto brezveze, da bi ga dobivala na recept. Sicer nočem delati reklame ampak tole hladilno mazilo zelo priporočam. Uporabljam ga že dva meseca in v tem času ni bilo nobenega problema s kakšnimi izpuščaji. Če pa je kdaj kakšen problem pa uporabiš Bepanthen. Razen če potrebuješ posebno mazilo za poseben problem...v tem primeru ti pa morajo dati recept ali pa ti naj vsaj svetujejo kaj kupit, če že zdravstvo toliko špara :)
< Sporočilo je popravil tjasaoasis -- 10.11.2010 12:26:21 >
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 10.11.2010 21:06:03
|
|
|
|
Lantea
|
tjasaoasis...kako to misliš...jaz bi rekla ravno obratno, če je hladilno mazilo potrebno, potem je tudi smiselno, da ga dobiš-recept (sicer je tole malo drugače, ampak če rabiš zdravila za angino, tudi dobiš na recept). No saj ni tako važno. Ne bom obubožala, če ga bom kupovala (to je okol 5 eurov na mesec), sam se mi pač hecno zdi, da eni dajo na recept, drugi pa ne. Tale bubchenova krema pa meni osebno sploh ni všeč. Najraje imam čist navadno iz lekarne zmešano, za na pot pa uporabljam bepanten-ovo.
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 10.11.2010 21:19:51
|
|
|
|
Biba Buba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lantea tjasaoasis...kako to misliš...jaz bi rekla ravno obratno, če je hladilno mazilo potrebno, potem je tudi smiselno, da ga dobiš-recept (sicer je tole malo drugače, ampak če rabiš zdravila za angino, tudi dobiš na recept). No saj ni tako važno. Ne bom obubožala, če ga bom kupovala (to je okol 5 eurov na mesec), sam se mi pač hecno zdi, da eni dajo na recept, drugi pa ne. Tale bubchenova krema pa meni osebno sploh ni všeč. Najraje imam čist navadno iz lekarne zmešano, za na pot pa uporabljam bepanten-ovo. Se popolnoma strinjam!
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 10.11.2010 21:42:33
|
|
|
|
m_o_i
|
kje je hladilna krema zastonj?! titoja pa ja ze 20 let ni vec
|
|
RE: Hladilno mazilo na recept 10.11.2010 22:12:33
|
|
|
|
Biba Buba
|
A tebi jo tudi ne senka?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?