Anonimen
|
Ni problem v tem, da se jst ne bi z njim želela pogovoriti...sem tak bolj temperamenten tip človeka in vse hitro razčistim. Tokrat pa ne pridem zadevi do dna...skoz so neki izgovori...pa okej, naj bojo. Ampak potem se pa jst rahlo ohladim, ker se tudi moram, da se mi ne ftrga na momente. Nism lih odvisna od seksa, dostikrat mi že zaradi utrujenosti ni....razumljivo. Če bi na seks študirala vsak trenutek dneva, bi se mi res lahk zmešalo.....pa pač odklopim to iz misli. Potem pa dobim izjavo leta...."Midva že cel mesec nisva, sej ti itak nikoli ni do tega...". A v reali mine mogoče 4-5 dni, pa še to zaradi njegovih izgovorov. Okej, štekam utrujenost, štekam stres....ampak to se pa že malo dolgo vleče. Sej vem, da se seks umiri po X letih skupnega življenja...ampak najin sex lajf je pa že skor v komi. Doma tak al tak vse sama postorim, imam vse oprano, zlikano, spucano, kosilo skuham,položnice urejam,urejam papirje....vse to z dojenčkom na boku in malčkom, ki me okupira do amena. Pa še sm tolko, da vse storim z dobro voljo in nasmeškom. Zvečer bi pač rada malo časa tudi zase, za naju....je to tko narobe? Ne vem, mogoče se zdaj šele pozna najina razlika v letih...je 10 let preveč?Prej sva bla z energijo in razmišljanjem nekak na isti valovni, ,zdj me pa že rahlo jezi, da lahko sama vse postorim doma in imam kljub vsemu še željo po intimi, moj je pa utrujen od 8urnega dela...in ne, ne dela nekaj extra utrujajočega. Oba drugače delava v isti firmi, na istem delovnem mestu... OK, mal sm se zlajala....sej ne vem, zakaj. Rabim pač ventil...al pa hladen tuš, hehe. Kar pač prej pride.
|