|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hladen in nezainteresiran
1.2.2011 1:21:44   
Anonimen
Kaj bi si vi mislili, če bi vas dragi par noči zaporedoma zavračal oz. mu pač ne bi bilo do seksa?
Mene osebno to ful zaboli. Na začetku sva se guncala po 10x na dan, pa še bi, če bi imela čas...po nekaj letih veze, dveh otrokih in vseh obveznostih sva še zmeraj ful povezana, samo guncava se ne več tko pogosto. Normalno. Ampak zdaj me pa to že ful matra...pred kratkim sem rodila, končno se počutim bolje (brez bolečin v križu, medenici in trebuhu), želim si nežnosti. Pa ne samo to. Želim si divjega, norega, strastnega seksa, kot sva ga imela pred nosečnostjo...user posted image .Mojemu pa enostavno ni...ko mu ni, sem normalno užaljena in mi libido totalno sesuje. Potem pa še meni ni...in to en lepi, lepi čas. No, potem se pa njemu zlušta. In ko dobi hladen tuš od mene, mi pa take sarkastične komentarje spušča, da bi mu vrat pregriznila.user posted image Varava se ne, niti nimava časa in energije za to, skoz sva skupaj...najlažje je, da se sama porihtam, ko me pač prime. Ampak nočem tega...ni to to. Želim si nežnosti...grrrrrrr! Škorpijonke smo strastne babnce, ne morm stradat sexa....user posted image In ne, varanje ne pride v obzir...ne iščem lubčeka, hehe.

Kaj mislite o tem? Psiha dela svoje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hladen in nezainteresiran
1.2.2011 11:00:40   
Anonimen
Draga Anonimna

sam sem v obratni situaciji. Moji ni, noče, me zavrača, pa tudi pogovarjati se noče o tem. Ni mi jasno, predvidevam, da se ti želiš o tem pogovoriti s tvojim.
Ta stavek se mi zdi ključen: poiskati 'prostor' kjer bodo potrebe obeh partnerjev bolj ali manj zadovoljene in da se hkrati nobeden ne bo počutil zanemarjenega.
Jasno, da libido niha in tudi čisto razumljivo, da pogrešaš kar je bilo prej in ti je bilo ok. Sprašuješ se kot jaz (pa prej ni bilo tako divje) kaj je s tvojim partnerjem. Sprašujeva na nepravem naslovu, ker iz pravega naslova  ni pravih informacij.
Morala ga boš 'potegniti' v pogovor in razgovor in mu svoje želje zaupat. Vem, da se bojiš, da jih ne bo upošteval, ker bi to zate pomenilo, da te ne ceni dovolj, da mu nisi več vredna.
Odgovornost kaj bo on naredil s tem kar mu boš zaupala pa je njegova. To je del odnosa in svobodne volje posameznika. Povem pa ti žal lahko, da sam nimam te sreče da bi sploh prisluhnila. Pa to pomeni samo za področje spolnosti. To je tema (               prazen prostor                    ).
Če je pravi in če mu je do tebe te bo slišal in ukrepal, jaz definitivno bi. Malo se bo pa ja potrudil (truditi v tem 'poslu' je čudna beseda).
Če dobro premislim, je tako, da ne smeš moledovati in prositi za intimo. Če se poskušam postaviti v njegov položaj: verjetno je malo naveličan, je pod stresom, zvečer utrujen in ni pravega impulza da bi zdivjal.
Poskusi zvečer, ko te prime on te pa zavrne, kot si napisala, se pričet 'rihtat' sama, mogoče malo bolj očitno z globokim dihanjem, da te bo slišal. Kot moški ne moreš ostat ravnodušen. Ali bo pogovor ali pa bo zdivjal. Predvidevam, da bo zdivjal, poleg tega pa se bo na koncu odprl 'prostor' za pogovor, če bo sploh potreben.

Uspešno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2011 23:33:04   
Anonimen
Ni problem v tem, da se jst ne bi z njim želela pogovoriti...sem tak bolj temperamenten tip človeka in vse hitro razčistim. Tokrat pa ne pridem zadevi do dna...skoz so neki izgovori...pa okej, naj bojo. Ampak potem se pa jst rahlo ohladim, ker se tudi moram, da se mi ne ftrga na momente. Nism lih odvisna od seksa, dostikrat mi že zaradi utrujenosti ni....razumljivo. Če bi na seks študirala vsak trenutek dneva, bi se mi res lahk zmešalo.....pa pač odklopim to iz misli.

Potem pa dobim izjavo leta...."Midva že cel mesec nisva, sej ti itak nikoli ni do tega...". A v reali mine mogoče 4-5 dni, pa še to zaradi njegovih izgovorov. Okej, štekam utrujenost, štekam stres....ampak to se pa že malo dolgo vleče. Sej vem, da se seks umiri po X letih skupnega življenja...ampak najin sex lajf je pa že skor v komi. Doma tak al tak vse sama postorim, imam vse oprano, zlikano, spucano, kosilo skuham,položnice urejam,urejam papirje....vse to z dojenčkom na boku in malčkom, ki me okupira do amena. Pa še sm tolko, da vse storim z dobro voljo in nasmeškom. Zvečer bi pač rada malo časa tudi zase, za naju....je to tko narobe?

Ne vem, mogoče se zdaj šele pozna najina razlika v letih...je 10 let preveč?Prej sva bla z energijo in razmišljanjem nekak na isti valovni, ,zdj me pa že rahlo jezi, da lahko sama vse postorim doma in imam kljub vsemu še željo po intimi, moj je pa utrujen od 8urnega dela...in ne, ne dela nekaj extra utrujajočega. Oba drugače delava v isti firmi, na istem delovnem mestu...

OK, mal sm se zlajala....sej ne vem, zakaj. Rabim pač ventil...al pa hladen tuš, hehe. Kar pač prej pride.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2011 16:51:32   
*žaži*
...mi je všeč odprta tema user posted image

< Sporočilo je popravil *žaži* -- 2.2.2011 16:54:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2011 16:55:21   
Anonimen
da

(odgovor članu *žaži*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2011 17:13:46   
ursah
a

< Sporočilo je popravil ursah -- 4.2.2011 17:14:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2011 20:09:25   
ursah
Sem bila na napačni temi, pa ne morem zbrisat posta. Se opravičujem...

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2011 12:19:51   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ursah

Sem bila na napačni temi, pa ne morem zbrisat posta. Se opravičujem...

nč. Kr kilo kafeta in eno bombonijero prnest pa potem se opravičit!

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2011 16:26:50   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
nč. Kr kilo kafeta in eno bombonijero prnest pa potem se opravičit!

Iz mlečne čokoljad? user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2011 19:11:20   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj bi si vi mislili, če bi vas dragi par noči zaporedoma zavračal oz. mu pač ne bi bilo do seksa?
Mene osebno to ful zaboli. Na začetku sva se guncala po 10x na dan, pa še bi, če bi imela čas...po nekaj letih veze, dveh otrokih in vseh obveznostih sva še zmeraj ful povezana, samo guncava se ne več tko pogosto. Normalno. Ampak zdaj me pa to že ful matra...pred kratkim sem rodila, končno se počutim bolje (brez bolečin v križu, medenici in trebuhu), želim si nežnosti. Pa ne samo to. Želim si divjega, norega, strastnega seksa, kot sva ga imela pred nosečnostjo...user posted image .Mojemu pa enostavno ni...ko mu ni, sem normalno užaljena in mi libido totalno sesuje. Potem pa še meni ni...in to en lepi, lepi čas. No, potem se pa njemu zlušta. In ko dobi hladen tuš od mene, mi pa take sarkastične komentarje spušča, da bi mu vrat pregriznila.user posted image Varava se ne, niti nimava časa in energije za to, skoz sva skupaj...najlažje je, da se sama porihtam, ko me pač prime. Ampak nočem tega...ni to to. Želim si nežnosti...grrrrrrr! Škorpijonke smo strastne babnce, ne morm stradat sexa....user posted image In ne, varanje ne pride v obzir...ne iščem lubčeka, hehe.

Kaj mislite o tem? Psiha dela svoje?

Joj kako otročje...ker mi zadnjič nisi hotel dati čokolade, ti je pa danes jaz ne bom user posted image
Ajajaj, koliko si te stara?
Sicer je težko iz posta razbrat ali sexata samo ko je tebi, ali samo ko je njemu, pa vseeno...jaz bi bila včasih prav srečna, da mu vsaj kako večer ne bi na očeh pisalo SEX user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2011 13:02:07   
DragonLady
whatever...

< Sporočilo je popravil DragonLady -- 11.2.2011 13:04:44 >

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.2.2011 20:22:28   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: DragonLady

whatever...

user posted image user posted image Včasih se je fajn v jezik ugriznit...user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.2.2011 20:26:11   
picola1
Drugače pa vidva nimata problemov s seksom, ampak predvsem s komunikacijo in s tem, da se usedeta dol, kot dva odrasla človeka, ne pa da si takole otročje spuščata kajle...Tako ne bosta nič rešila, samo čedalje večjo zamero bosta kuhala eden do drugega.

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2011 18:47:20   
siward
Verjetno se je vajina ljubezen malo ohladila in z zavračanjem tega ne bosta rešila. Odpravita se na krajše počitnice brez otroka in počnita take stvari kot sta jih počela takrat ko sta bila sveže zaljubljena. Ponovno je treba obudit tisto ljubezen, ki je bila včasih med vama.

NajZabava - Najbolj zabavna spletna stran!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?