|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hlačke za navajanje na kahlico
21.6.2011 12:29:51   
naomy
A jih katera pozna? Ravnokar sem jih našla na eni spletni strani, pa me zanima, na kakšen način to deluje? A se splača naročit, a je to še ena brezvezna zadeva?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hlačke za navajanje na kahlico
21.6.2011 14:05:21   
dreamhorse
Ko bo otrok pripravljen, plenico dol, gatice gor, pa letat s kahlo za njim. Ne zapravljajte denarja po nepotrebnem.

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2011 15:19:53   
Doll
IZVIRNO SPOROČILO: naomy

A jih katera pozna? Ravnokar sem jih našla na eni spletni strani, pa me zanima, na kakšen način to deluje? A se splača naročit, a je to še ena brezvezna zadeva?

Hvala za odgovore!

ja poznam jih. Misliš verjetno čist navadne recimo od racmana? če da delujejo kot navadne gate,saj vseeno prepuščajo mokroto. ja,je brezvezna zadeva,ker ko je otrok "ZREL" da ne bo rabil pleničk,ne bo rabil nič kot samo spodnje hlače. pa še nasvet: starši ne prehitevajte takšne stvari. ja,lepo se je pohvalit da je otrok ven iz pleničk,ampak če otrok ni pripravljen ne boste naredili nič dobrega zanj in niti zase

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.6.2011 17:27:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dreamhorse)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2011 17:50:57   
mayci
Jaz sem jih pri tavelikemu kupila, ene za probo. Pa jih ne bi nikoli več, ker so čisto brezveze. Če se fajn polula, teče na tla, ker niso toliko vpojne, imajo samo malo polivinila na mednožju in to je to...
Tako da je čisto vseeno, če ima ob odvajanju otrok navadne gatke. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2011 20:27:23   
m_o_i
sveta jeza, a to so ze tut pogruntali?!
user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2011 20:58:43   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
Ko bo otrok pripravljen, plenico dol, gatice gor, pa letat s kahlo za njim. Ne zapravljajte denarja po nepotrebnem.

podpis.

Še en podpis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2011 21:16:22   
Paštetka
A si to mislila tiste, ki piskajo? A lahko link pripopaš prosim, da vidim kako delujejo?

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.6.2011 21:47:35   
mateyka
tiste ki piskajo so ful drage in so namenjene afaik za nočno lulanje (ne za navajanje na kahlico). te jaz razmišljam da bi ubodla (in zmasakrirala družinsko blagajno). te so cca 100€ in majo remote detektor mokrote in zapiska ko malo lulanja spusti ponoči, da ga zbudi in da vstane in gre na kahlo (je že za mal večje, ki znajo zadržat). baje se dobijo v sanolaborju.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2011 22:16:58   
naomy
Tele sem jaz mislila:

http://www.ribaracarak.si/rrr/65-hlacke-za-navajanje-na-kahlico

Zanimalo me je samo, če jih katera pozna in kakšne imate izkušnje.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2011 0:55:25   
mateyka
neke vrste všita plenica (v hlačke) in nepremočljiv bombaž čez..
mi nismo tega imeli. mi smo sneli plenico dol, ko je ona rekla da bo brez in ji je tud ratalo to speljat od tistega momenta. samo je bila že 2,5 leti stara.

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2011 12:43:56   
ksenija12
Nisem poznala..do sedaj...mi pa ni všeč, ker sem za drugačen sistem navajanja na kahlico, sploh zdaj ko je poletje..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2011 14:15:04   
Belen
mi imamo točno te iz te spletne strani.... moje mnenje? dnar vržen v smeti !!! user posted image  ... ker če lulajo, gre wseeno čez, lahko mal manj,kot z navadnimi gatami,ampak gre.... brez veze vrgla 40 eur al več,kr sem vzela celo dva paketka user posted image  user posted image user posted image ... dva dni nazaj sta dopolnili dve leti in jih bomo probali poleti zdej brez plenic....upam,da uspe do septembra user posted image  user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2011 16:18:28   
Dashenka
Jaz nisem pristaš "navajanja" na kahlo, kaj šele s pripomočki in raznoraznimi fintami.
Ko je otrok dovolj zrel, gre pač na WC (ali pa kahlo). Pove, da ga lulat, in se gre polulat.

Če otroka daš v spodnjice takrat, ko mi v glavi naredi "klik", bo suh takoj in to 100%. As simple as that.

Nobenega spraševanja ("a te lulat"), opominjanja ("gremo lulat", preganjanja in lovljenja otroka po stanovanju s kahlo.

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.6.2011 16:21:47   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

mi imamo točno te iz te spletne strani.... moje mnenje? dnar vržen v smeti !!! user posted image  ... ker če lulajo, gre wseeno čez, lahko mal manj,kot z navadnimi gatami,ampak gre.... brez veze vrgla 40 eur al več,kr sem vzela celo dva paketka user posted image  user posted image user posted image ... dva dni nazaj sta dopolnili dve leti in jih bomo probali poleti zdej brez plenic....upam,da uspe do septembra user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pri punčkah je pa sploh enostavno. Oblečeš oblekico in ko jo lulat, sam počepne. Ok rečeš ji, da naj gre v travico čepet, pa je. Tak mi delamo, ko smo vzunaj.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2011 20:22:44   
mateyka
brez gatk sedi na vsem možnem? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.6.2011 21:34:36   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

brez gatk sedi na vsem možnem? user posted image

ja lih to sm js hotla prašat user posted image user posted image user posted image

mal čudno al ne user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.6.2011 22:46:53   
Najaa
Ah ne, naša sploh ne sedi, tak je naspidirana. user posted image Hecam se, seveda ima hlačke gor sam lažje ji je ene dol povlečt kakor da se ubada z dvojnimi.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.6.2011 9:28:16   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Jaz nisem pristaš "navajanja" na kahlo, kaj šele s pripomočki in raznoraznimi fintami.
Ko je otrok dovolj zrel, gre pač na WC (ali pa kahlo). Pove, da ga lulat, in se gre polulat.

Če otroka daš v spodnjice takrat, ko mi v glavi naredi "klik", bo suh takoj in to 100%. As simple as that.

Nobenega spraševanja ("a te lulat"), opominjanja ("gremo lulat", preganjanja in lovljenja otroka po stanovanju s kahlo.

Če bi jaz čakala na ta "klik" pri sinu bi še zdaj pri 3 letih in 4 mesecih bil v plenici, ker je komot. Komot v smislu zakaj se trudit in razmišljat če ni treba in je plenica na riti.

Avtorici vprašanja. Meni se to zdi stran vržen denar, jaz  sem mu oblekla navadne spodnjice, je pa res da sem ga prvi teden skozi preoblačila..

< Sporočilo je popravil koala -- 23.6.2011 9:30:41 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.6.2011 9:33:47   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: koala

IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Če bi jaz čakala na ta "klik" pri sinu bi še zdaj pri 3 letih in 4 mesecih bil v plenici, ker je komot. Komot v smislu zakaj se trudit in razmišljat če ni treba in je plenica na riti.

Avtorici vprašanja. Meni se to zdi stran vržen denar, jaz  sem mu oblekla navadne spodnjice, je pa res da sem ga prvi teden skozi preoblačila..

koala... ja se strinjam s tabo.... povej mi samo, kako je šlo pol po 1T? je začel govorit, si ga sama dajala?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.6.2011 10:13:28   
naomy
Ok, hvala za odgovore punce.

Saj se mi je kar zdelo, da je tole še ena bz zadeva in metanje denarja skozi okno. user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?