|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hlače "za čez"
16.11.2005 9:04:51   
katjandraž
Zanima me, kako otroka pozimi napravite za v vrtec. Jasno mi je, da mu za na igrišče žabic ne bodo oblačile, ker je bil že lani problem, pa so bili še v jaslični skupini, brez bo pa še bolj prehlajen kakor je že itak od začetka jeseni. Prijateljica mi je rekla, da je ona že pred 2 letoma v C&A kupila hlače, ki mu jih da preko trenirke. Znotraj naj bi bil flis, zunaj pa podoben material kot smučarske hlače. Ona veliko hodi po trgovinah, pa jih pri nas ni videla. Res, da jih ni iskala, ...
Katera kaj ve, kje bi jih lahko kupila? Ali pa imate kakšno boljšo idejo, kako naj ga zrihtam za v vrtec?!user posted image  

Hvala za ideje in lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hlače "za čez"
16.11.2005 9:09:11   
Anonimen
zakaj pa mu ne bi oblekle žab? a niso zato tm? mislm haloo?? v velik vrtcih baje prakticirajo da otroke v žabah pripeljejo v vrtec, pa jim pol slečejo hlače tamali pa v žabah letajo notr. ko grejo vn pa sam še hlače gor pa je.

(odgovor članu katjandraž)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hlače "za čez"
16.11.2005 9:17:36   
pravljica
jaz sem nekaj podobnega videla v aladinu...takšne debele za čez iz flisa, za zraven bundice, samo od zunaj ni nepremočljiv material

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hlače "za čez"
16.11.2005 10:13:04   
ma-ja
Tudi v H&M jih imajo. Jaz drugače dam kar žabice za v vrtec. Res je pa včeraj ta mala nekaj jamrala, da ji je potem vroče. Nogavičke je imela s sabo, ampak ni nobeni prišlo na misel, da bi jo preoblekli. Vem pa, da jim včasih slečejo hlačke in skačejo samo v žabicah. Tako, da se strinjam, da je otroke za v vrtec zelo težko primerno obleči.

_____________________________

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hlače "za čez"
16.11.2005 12:50:40   
simone
Res je , otroke za v jasli je zelo težko obleč. Enkrat prideš zjutraj je ko v savni, drugič pa živo nasprotje. Nam so predlagali , da če je otrok bolj tople narave, se mu oblečejo žabe in kakšna kratka majica ali pa bodi. Ko bodo pa šli ven, jih pa oblečejo v ostalo.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hlače "za čez"
17.11.2005 14:34:43   
katjandraž
Punce, hvala za nasvete. Sem bila v H&M, kupila neke hlače, k mislim, da bojo. Zdaj grem po malega v vrtec, pa da sprobamo.

Lep sončen dan še naprej!

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 mam je pokazalo nered v hiši
photo
10 pogumnih mam je delilo slike svojih domov v resničnem stanju. Imena so bila spremenjena zaradi zaščite nedolžnih.
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?