Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hlače iz pliša za 1,5 letnika 18.9.2008 19:35:31
|
|
|
|
orka
|
hallo Jaz sem prejšnji teden bila v h&m in se ni zdi , da sem jih videla, sem bila pa včeraj v leclerku in so jih tudi imeli, čeprav imamo mi sedaj majhni punčki, fant je že večji in bolj gledamo za punčke cunje , samo kje pa piše da fant ne more imeti zelene ali oranžne ali,.....
|
|
RE: Hlače iz pliša za 1,5 letnika 18.9.2008 19:48:21
|
|
|
|
mojčca
|
Jaz sem jih včeraj gledala v C˛IN so pakirane po dvoje skupaj, cena pa je okoli 9 EUR.
|
|
RE: Hlače iz pliša za 1,5 letnika 18.9.2008 20:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Jaz sem jih včeraj gledala v C˛IN so pakirane po dvoje skupaj, cena pa je okoli 9 EUR. V kateri trgovini? Kje pa ?
|
|
|
|
RE: Hlače iz pliša za 1,5 letnika 18.9.2008 21:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. grem jutri pogledat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?