Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:32:02
|
|
|
|
Mina1
|
Takole, jaz tele packarije od korenčka in podobnih zadev, ki ne gredo ven kuham na 95 + OXI + Venish, pa ti povem, da ne gre NIČ dol. Pol pa dajejo te reklame. Sem prov jezna malo, ker nič lepo ne izgleda potem tole na bodyu in slinčkih in še kje, imamo potem tele zadeva samo za doma. Ja, bomo potem tudi mi na pol nagci, al kako:)-:)-:)- pa-pa Mina1
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:34:44
|
|
|
|
huda
|
meni je pa oky zakon :bravo::bravo::bravo::bravo: moj dragi je zadnjič na novih hlačah (dragih kot žafran) pridelal:grrr: en velik masten flek,.... meni so šli kar lasje po konci,..... ampak mi je oxi pomagal;) in fleka na hlačah ni več
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:36:49
|
|
|
|
Mina1
|
HUDA: ja a najprej namažeš tisti flek in pustiš, da deluje, al kako??? Če se mi glih da, potem kakšno zadevo še prej namočim, drugače pa vseeno ne gre dol korenček in jabolček na primer:zmeden2:. pa-pa Mina1
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:40:48
|
|
|
|
huda
|
jaz sem njprej dala na flek kar nekaj oksija in čist malo vode.... potem sem nekaj minut drgnila (ampak ne fejst,... da slučajno nebi poskodovala materiala)... potem sem pa nalila toplo vodo in dala namakat za dve uri,.... ... na mesto kjer je pa bil madež sem še pa nasipala nekaj oxija in mastnega fleka (joj kak je grozno zgledal in mislila sem, da ga ne dobim nikoli dol8)) ni bilo več tudi pri ostalih madežih delam isto - raje porabim več oxija in je bolj ziher in do zdaj sem se znebila vseh madežev:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:43:13
|
|
|
|
tania
|
Za madeže kot so sadje, čokolada.... uporabljam Nežno varikino od Šampionke(dobi se jo v Mercatorju). Polijem malo po madežu, pa ni važno al je to belo ali barvano perilo, in dam takoj v stroj na 40C. Zaenkrat mi je uspelo vedno spraviti dol vse madeže. Kar je pa mastnih madežev, pošpricam s Trim-om (razmaščevalec) in gre ravnotako vse dol. Pozdravček:sloncek:
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:45:49
|
|
|
|
huda
|
aha tania,... meni so tudi priporočali trim za mastne madeže baje je res zakon,... ta trim;)
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:52:07
|
|
|
|
Mina1
|
Jah, pri nas je korenček kar pošprican po bodyu kljub slinčkom in tako, pol glih ne morem vsako pikico posebej drgniti. Piškotek se kar malo pači pri hrani in potem gre vse levo in desno:)- A tale TRIM je taisti kot za kuhinjo za razmaščevanje in tako??? pa-pa Mina1
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:53:41
|
|
|
|
tania
|
Meni se je do zdej vedno lepo obneslo, upam da se mi bo še naprej. Res je škoda, če na kaki lepi oblekci ostane madež. Po jeansu sem že večkrat špricala s Trim-om in meni je super.
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:54:43
|
|
|
|
tania
|
Ja, Trim je razmaščevalec za kuhinjo.
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 17:56:48
|
|
|
|
Mina1
|
ok, bomo tudi to sprobali. Hvala;) pa-pa Mina1
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 18:32:34
|
|
|
|
niki5
|
Meni z oxy-em še nič ni šlo dol :( Je Vanish bolje opravil.. pa še ta ne vedno..
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 18:52:52
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem kupila meglio čistilo za kopalnico...pošpricam na fleke in hopa vse izgine:bravo::bravo:
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 21:00:17
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz pa imam Vanish milo, ki ga podrgnem po flekih. Gre 98% stran.
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 21:25:50
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi imamo kar slinček z dolgimi rokavi, ta se lahko zapaca. drugače pa jaz dajem Dr Beckmann z rumeno krtačko, na flek pred pranjem, pa noter vanish Oxi, perem pa z dashom in je šlo zaenkrat ven, sicer breskev, ampak je verjetno podobno.
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 21:49:56
|
|
|
|
Ro-La
|
Jaz pa še vedno čisto vse z Megliem dol spravim:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Hitro odgovore..preden bo mrk..Flekci sad 25.8.2005 21:52:01
|
|
|
|
Anonimen
|
meglio je cigan.... dva dni bom sedaj to delala..pa če ne bo šlo dol:grrr::grrr::grrr:na koncu bom odprla trgovino z čistili, tolk bom imela teh pripomočkov.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?