|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hitro in poceni
11.10.2004 15:05:59   
kimi
Kosilo, ker sedaj nimate preveč časa za štedilnikom stati vam povem en bosanski recept;). Takole gre: v glavnem full je lahek mene slovenko je tašča naučila reče se kljukuša aja aja skor sem recept pozabila povedati. Kupite bedra, če sta samo 2 kupita 2 bedra, če ste trije kup.ite 3 bedra. To je šle začetek potem pa naredite takole,kot maso za palačinke le da namesto mleka date samo vodo to se pravi: Moka, voda, 3 jajca in sol vse skupaj zmiksate ampak naj bo masa kar bolj gosta od mase za palačinke. Potem pooljite pekač vlijete noter tole maso, ki ste jo spackale:)- bedra malo povegetate in jih kar položite v testo ter vse skupaj pečete 1 uro nekje na 180 stopinj celzija. Proti koncu pečenja pa polijete še testo z bedri s sladko smetano(samo ne s celo samo z eno četrtino sladke smetane- pa ne tiste hulala ampak prav to ki se uporablja v kuhi ljubljanske mlekarne) in to je to. Mljask mljask

Če bo katera to pekla naj sporoči kako ji je uspelo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hitro in poceni
11.10.2004 15:09:31   
kimi
Joj kok sem zakomplicirala bom malo lažje razložila. 1kg moke, mlačno vodo, 3 jajca, sol. Zmiksate vse skupaj v bolj gosto maso od palačink. Bedra povegetate. Pečico segrejete. Pekač naoljite maso vlijete v pekač na maso položite povegetana bedra ter vse skupaj pečete 1 uro na 180-200 stopinj.:sloncek: Pa vam ostane dovolj časa za malčke.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hitro in poceni
11.10.2004 15:14:48   
SANDY
kimi to je kvrguša. Kljukuša je samo voda sol in moka. Zapešeč-čez pa poliješ z vročim mlekom v kateri je stopljeno maslo. Dobro ko hudič,sam morraš znt naredit!!

LP :kuza:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.10.2004 15:55:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hitro in poceni
11.10.2004 16:36:44   
mammika
Ne temu se reče kljukuša z mesom.Brez mesa je pa čaputana kljukuša ker se pol šemlek čez polije.....njama

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hitro in poceni
11.10.2004 16:59:04   
kimi
Missy. Ah kje jaz za 4 ali 5 oseb porabim malo več kot pol kile moke. To je treba pač po občutku. Visoko mora biti nekje 2 cm v plehu. Treba je večkrat probat pa je. Enkrat bo že uspelo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hitro in poceni
11.10.2004 17:00:51   
kimi
sandy pri bosancih je to kljukuša. Imaš pa več vrst kljukuše. Ta ki jo jaz delam je najokusnejša:)- Pravijo da je bolje z jajci. Pod mesom pa je najslajše testo ki ga oblije sladka smetana. Mljask

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hitro in poceni
11.10.2004 18:49:43   
SANDY
sem jedla jest to učasih ful-k je bivša tašča to razturala...skos bi to jedla. Sem pa že sama probala to narest pa mi ne rata!!:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hitro in poceni
11.10.2004 22:48:49   
mammika
..in tu imamo prednost "bosanci"...:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hitro in poceni
12.10.2004 7:08:46   
ZARA
mammika nehej se smejat in kasen recept napis, matr...zihr mas kej dobrga...pa ko mas lustno slikco od Alvina-fletk!!!

papa:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......