|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hitra pomoč prosim - rjav izcedek in bolečine
6.1.2010 13:30:04   
Kliki
Kot že naslov pove vas prosim za pomoč.
Prvi dan zadnje M je bil 18.12.2009, po izrečunih na RR sem imela O dneve čez praznike to pomeni da so se končali 2.1.2010.
Sedaj sem pa včeraj in danes na WCpapirju zaznala malo rjavega izcedka, boli me pa tudi že nekaj dni na desni strani spodaj.

Kaj bi bilo to po vašem mnenju?

Hvala

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.1.2010 15:39:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hitra pomoč prosim
6.1.2010 13:31:42   
Anonimen
še sam zdravnik ti ne bi znal povedat

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2010 13:32:32   
Anonimen
Lahko da imaš kasnejšo O. Moraš vedeti, da izračuni nikoli niso 100% točni. Krvavitev je lahko tudi posledica O.

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2010 13:33:38   
zmajaz
Hja to je lahko vgnezditvena krvavitev, lahko pa tudi čisto običajna vmesna krvavitev - če je res vgnezditvena boš to lahko ugotovila šele po izostanku M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 13:34:17   
Anonimen
če hočeš zanositi nehaj računat, se sekirat in imej spolne odnose n 2-3 dni,tako nikoli ne zgrešiš O
zavedaj se  da telo ni nobena računica in nobena računica ti ne bo povedala kdaj imaš O
lahko imaš O takoj po končani M;takoj 1 dan pred M ipd

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 13:34:57   
Kliki
Ja tudi sam sem na to pomislila samo glede na to da med O ponavadi ne krvavim mi je čudno.
Grem pa itak popoldne na pregled k G k sem že od rej naročena.
Me pa ful skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 13:36:08   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Hja to je lahko vgnezditvena krvavitev, lahko pa tudi čisto običajna vmesna krvavitev - če je res vgnezditvena boš to lahko ugotovila šele po izostanku M.
Joj k bi vsaj bilo tako.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2010 13:37:24   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če hočeš zanositi nehaj računat, se sekirat in imej spolne odnose n 2-3 dni,tako nikoli ne zgrešiš O
zavedaj se  da telo ni nobena računica in nobena računica ti ne bo povedala kdaj imaš O

zračunam si vsak mesec kar pa ne pomeni da seksam samo takrat, tudi na 2dni smo že probali pa ni ratalo tako da sedaj seksam takrak ko mi paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2010 13:39:47   
Anonimen
A misliš da zanosiš takoj??
Zdrav par ima samo 25 % možnosti da zanosi,tako da..
malo si preberi o tem
ja če pa seksaš samo takrat kdaj ti paše potem pa imaš odg.  na dlani- ne bo še tako hitro :)

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2010 13:42:53   
Anonimen
V primeru spolnih odnosov normalno plodnega para imate v času ovulacije 25% možnosti zanositve pri vsakem ciklusu, to pomeni, da bo 75-85% žensk v enem letu zanosilo.

Načini ugotavljanja ovulacije

Najzanesljivejša metoda ugotavljanja ovulacije je opazovanje svojega telesa in sprememb skozi ciklus.
1. Izcedek iz nožnice (cervikalna sluz) – na začetku ciklusa (takoj po koncu menstruacije) je moten, lepljiv, gost ter ga je malo, vendar s približevanjem plodnemu obdobju postaja obilnejši, se zbistri in postane vlečljiv. Zadnji dan vlečljivega izcedka je ženska najbolj plodna, takrat nastopi ovulacija. Naloga izcedka je, da olajša semenčicam prehod v maternico. Po končani ovulaciji količina ponovno upade in izcedek postane gost in lepljiv.
2. Povišanje telesne temperature (bazalne temperature) – v času ovulacije (ob sprostitvi jajčeca) se telesna temperatura poviša za 0,3 do 1 stopinje zaradi hormona progesterona, ki pa potrebuje nekaj časa, da v telesu povzroči učinek povišanja temperature. To pomeni, da so plodni dnevi 2-3 dni pred povišanjem temperature in morda še na dan povišane temperature. Po ovulaciji ostane temperatura do naslednje menstruacije na višji ravni, tudi v primeru nosečnosti. Pri ugotavljanju ovulacije po tej metodi je pomembno, da si nekaj časa zjutraj redno merite temperaturo in si jo zapisujete v tabelo (graf). Po nekaj mesecih rednega merjenja bazalne temperature bo dan povišane temperature znan in s tem čas ovulacije (2-3 dni prej). Merjenje bazalne temperature: Bazalna temperatura se meri takoj zjutraj po prebujenju (preden sploh vstanete s postelje ali se pretegnete) po vsaj 6 urnem mirnem spanju pod jezikom ali v danki. Meri naj se vsak dan ob enakem času. Na bazalno temperaturo lahko vplivajo pomirila, uspavala ali poživila.
3. Bolečina v spodnjem delu trebuha – približno petina žensk ovulacijo »začuti« kot rahlo ali utripajočo bolečino v spodnjem predelu trebuha, ki lahko traja od nekaj minut do nekaj ur.
4. Ovulacijski testi – ugotavljajo povečano količino luteinizirajočega hormona (LH) v urinu, ki ga tvorijo možgani in povzroči ovulacijo. Ti testi so bolj natančni od merjenja telesne temperature in lahko napovejo ovulacijo do 36 ur prej, vendar pa niso stoodstotni. Napovejo lahko tudi lažno sprostitev jajčeca, saj podajo samo negativen ali pozitiven rezultat, ne pa vrednosti, možno pa je, da LH naraste tudi brez ovulacije. Testa ne uporabljamo vsak dan v ciklusu, ampak nekaj dni pred sredino ciklusa (v 28 dnevnem ciklusu 11 dan).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2010 13:43:32   
Kliki
Oh nisem ena tistih ki bi se za otroka trudila en mesec in nebi bilo nič in bi bila živčna in vsa slabe volje. Na otročku delam že kar nekaj časa in sem si tudi že priznala da sem obremenjena s tem in delam tako kot se mi zdi.
Seksam pa čisto dovol da bi ratalo. Samo se pa ne obremenjujem da mora biti točno na 2dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2010 13:53:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No tole pa sploh ni res. O ni nikoli 1 dan pred M, drži, da je lahko 1 dan po njej. Edino, če je več jajčecev različno sproščenih in je M 14-16 dni po prvem jajčecu. M je namreč vedno (!!!!) 14-16 dni (pri redkih 12dni) pred M.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?