Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Histološki izvidi - kdaj? 16.12.2008 20:17:58
|
|
|
|
Maxy
|
Mislim, da sem jih prejela nekje v enem mesecu. Vse skupaj je napisano v latinščini, tako da ti ne bo nič jasno, zato ne pričakuj kaj posebnega. Pa lp
< Sporočilo je popravil Maxy -- 16.12.2008 20:18:14 >
|
|
|
|
RE: Histološki izvidi - kdaj? 16.12.2008 20:29:21
|
|
|
|
tassika
|
tudi jaz sem jih pobila po več kot enem mesecu, abrazijo sem imela 4.10. izvide pa mi je dala ginekologinja (so prišli k njej) 3.12. na pregledu in na tem listu piše čuda stvari, edino kar sem razumela je, da je plodku manjkalo nekaj celic, ostalo pa nisem imela pojma. Lahko pa za vzorec prepišem
|
|
RE: Histološki izvidi - kdaj? 17.12.2008 8:06:54
|
|
|
|
mausikaa
|
Sašaš jaz sem tudi hotela že vprašat kdaj jih lahko pričakujem...no zdaj vem, da nekje po enem mesecu - me pa res zanima kaj je bilo narobe, ves čas se namreč sprašujem če nisem jaz sama kaj naredila narobe
|
|
|
|
RE: Histološki izvidi - kdaj? 17.12.2008 20:50:38
|
|
|
|
sašaš
|
Hvala! Se pravi, da jih moram v kratkem dobit. Saj iz teh izvidov me zanima samo ena stvar, ki mi ne da miru. Drug teden imam pregled, zato sem nestrpna in bi rada da mi G to stvar "prevede". Pa saj verjetno bo ona že imela te izvide, čeprav jih meni še ne bojo poslali. Upam! Lp
|
| Stran: [1] |
Ime za deklico?kr_ena2Katero ime bi izbrali za deklico?Lana (
45%)
Ajda (
35%)
Iris (
20%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!