|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Histološki izvidi - kdaj?
16.12.2008 19:57:22   
sašaš
Pozdravljene!

Mi mogoče lahko katera pomaga? V kolikšnem času lahko pričakujem histološke izvide od abrazije in reabrazije? Zdaj je že 3 tedne od tega pa mi niso še nič poslali.

Kakšne izkušnje imate, kdaj ste dobile izvide? Zanima me za KC Lj.

Hvala in srečno!

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Histološki izvidi - kdaj?
16.12.2008 20:17:58   
Maxy
Mislim, da sem jih prejela nekje v enem mesecu. Vse skupaj je napisano v latinščini, tako da ti ne bo nič jasno, zato ne pričakuj kaj posebnega. Pa lp

< Sporočilo je popravil Maxy -- 16.12.2008 20:18:14 >

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2008 20:29:21   
tassika
tudi jaz sem jih pobila po več kot enem mesecu, abrazijo sem imela 4.10. izvide pa mi je dala ginekologinja (so prišli k njej) 3.12. na pregledu in na tem listu piše čuda stvari, edino kar sem razumela je, da je plodku manjkalo nekaj celic, ostalo pa nisem imela pojma. Lahko pa za vzorec prepišemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2008 8:06:54   
mausikaa
Sašaš jaz sem tudi hotela že vprašat kdaj jih lahko pričakujem...no zdaj vem, da nekje po enem mesecu - me pa res zanima kaj je bilo narobe, ves čas se namreč sprašujem če nisem jaz sama kaj naredila narobeuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2008 20:50:38   
sašaš
Hvala! Se pravi, da jih moram v kratkem dobit. Saj iz teh izvidov me zanima samo ena stvar, ki mi ne da miru. Drug teden imam pregled, zato sem nestrpna in bi rada da mi G to stvar "prevede". Pa saj verjetno bo ona že imela te izvide, čeprav jih meni še ne bojo poslali. Upam!

Lp user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.12.2008 14:34:39   
mausikaa
jaz sem jih dobila včeraj, abrazijjo sem pa imela 06.12. kaj je napisano pa itak ne razmem, edino to, da manjkajo neke celice. Kaj več pa upam, da mi bo razložila januarja G

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime za deklico?
kr_ena2

Katero ime bi izbrali za deklico?

Lana (45%)

Ajda (35%)

Iris (20%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!