|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Histeroskopija
10.8.2005 10:05:29   
KMALU
Ugotovili so mi pregrado ( po prvem SSju ) in sedaj grem se na en pregled, kjer se "bomo" odlocili kako in kaj..
Zanima me koliko casa ste ve cakale, da ste prisle na vrsto za ta poseg in ali je bolec.
Zanima me tudi zakaj ste nekatere takoj po posegu lahko zanosile, meni pa so rekli da je treba najmanj 3 mesece cakati.
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Histeroskopija
10.8.2005 10:48:12   
*AnaL*
Oj! Tud meni je moja G lansko leto v začetku junija odkrila pregrado in me poslala na nadaljne preiskave v Lj. Ker je bil čas dopustov, sem morala ponovno klicat po 16. avgustu. V septembru sem imela pregled(ultrazvok) pri dr. Ribičevi, ki je pregrado potrdila. Prvi dan naslednje m. sem morala poklicat, da me naročijo na poseg.(Čakalna vrsta je baje dva do tri mesece, tako da sem računala, da bom imela poseg nekje v decembru ali januarju) Vendar to naše "velecenjeno" zdravstvo konec leta nima več denarja za take stvari, zato so rekli, da bom na vrsti januarja ali februarja. No in končni datum sem dobila 12.4. Tako da sem čakala od začetka septembra do aprila. Sem bla že tolk jezna, k :hudicek:, ker so mi vmes 2krat fiksni datum še prestavili, vendar kdor čaka dočaka in tako sedaj že 4 mesece spet delamo na :duda: s polno paro, ampak...se ni še nič prijelo.

L.P
Ana

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Histeroskopija
10.8.2005 10:49:53   
KMALU
si zacela taloj po HSC delati na :duda: ali si malo pocakala?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Histeroskopija
10.8.2005 10:55:33   
*AnaL*
V bistvu ja!
Sem imela poseg ravno pred O, tako da potem ene štirinajst dni sploh nisva :sloncek::sloncek::sloncek:, pri nasledni O pa sva že veselo poskušala, čeprav je sestra v porodnišnici rekla naj bi počakala 2 ciklusa, vendar se tega nisva držala Poznam ka precej punc, ki so zanosile ravno prvi mesec po posegu. Ampak nama žal ni uspelo in vsak mesec štartamo v nove boje.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Histeroskopija
10.8.2005 15:17:42   
sašaš
Oj!

Večkrat berem, da punce zelo dolgo čakate na posege :( Ko so meni spomladi odkrili pregrado in sem se hotela naročit na hsc, so mi tudi rekli, da se čaka na operacijo kakšne 3 mesece - potem pa pokličem na prvi dan M in dobim datum še za isti mesec (v Lj.)! Tako, da so mi pregrado odstranili prej kot en mesec po tem, ko so mi jo odkrili :bravo: Res sem imela srečo...

So mi pa rekli, da na :duda: ne smeva delat še najmanj 3 mesece! Itak pa imava to v planu šele ob koncu leta! :sloncek:

Lp :muca:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Histeroskopija
10.8.2005 19:59:23   
pika74
- Koliko časa? Jaz sem se naročila novembra in potem imela operacijo februarja.
- Poseg je pod narkozo - ko se zbudiš je treba malo počivat in pazit... ampak se da preživet:)
- hmmmm ne vem. meni so rekli, da 3 mesece ne smem. Mislim, da je odvisno od posega. Mogoče je odvisno tudi od velikosti pregrade. Kaj pa vem. To bi bilo vprašanje za ginekologa.

:miska::miska::miska:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Histeroskopija
10.8.2005 20:57:20   
VITA74
Živ

v Ljubljani so baje dolge čakalne dobe, ne vem sicer iz katerega konca Slo si ampak Trboveljska bolnica baje nima čakalne vrste, pokličeš na začetku M in si takoj na vrsti.ž
Srečno :rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Histeroskopija
10.8.2005 21:32:48   
KMALU
Danes sem zvedela, da bom takoj na vrsti, saj avgusta naj ne bi bilo toliko pacientk.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Histeroskopija
10.8.2005 21:33:02   
KMALU
aja, drugace sem iz LJ

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Histeroskopija
11.8.2005 8:26:43   
gaja17

Res je tako kot je že ena napisala, da če greš pa v Trbovlje si pa zelo hitro na vrsti! Jaz sem zamenjala ginekologa ga imam zdaj v Trbovljah! Na prvi pregled sem prišla v začetku aprila 2005 in sem imela laparo in histeroskopijo že v začetku maja. Najbolj vesela novica od vsega tega pa je, da sem danes že skoraj dva meseca noseša.
Zato dr. Jurca in bolnišnica Trbovlje so zakon! želim ti, da čim prej zanosiš!
Lep pozdrav vsem skupaj

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Histeroskopija
11.8.2005 9:20:12   
emaa
gaja sem vidla, ko sva bile druga za drugo operirane, jaz pa še čakam, zdaj mi je klomifena zmanjkal, pa upam, da zagledam:roza: pred pregledom v septembru

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Histeroskopija
11.8.2005 11:16:38   
gaja17
Emamair resnično ti želim, da bi tisti tako zaželjeni :roza: ugledala čim prej, ker ti povem, da sem bila jaz v devetih nebesih. Sem bila malo skeptična,ker mi je dr.Jurca rekel, da v treh mesecih po op.pa bo sigurno,ampak njegove besede so se uresničile!
Tudi jaz imam pregled septembra!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?