|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Histeroskopija
21.5.2009 22:36:34   
strelec79
Pozdarvljene!
Zanima me,če je katera slučajno imela histeroskopijo?Ali ta poseg boli?Jaz jo imam čez en mesec in me je ful strah.Če ma katera izkušnje naj mi pove...
Hvala

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 22.5.2009 16:20:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HISTEROSKOPIJA
21.5.2009 22:58:17   
isabeaux
Pozdravljena...

Ja jaz sem imela operativno histeroskopijo v SG- ju...brez narkoze in anestetikov...ne vem kako imaš ti in kje?

(odgovor članu strelec79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2009 12:32:09   
ursa30
o tem je bilo tukaj napisanega že veliko. malo pobrskaj pa boš našla vse kar te zanima.

jaz sem jo drugače imela novemba. ni hudega, itak vse prespiš user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2009 12:51:09   
isabeaux
No zame je bila kar huda....ker se je zdravnik, tisti moment odločil, da kar operira, in ni bil samo pregled, tako mi je brez narkoze in anestetikov odstranil pregrado in polip velikosti6,8mm...in nardil tudi biopsijo...tako da hmmm...mene ne dobijo več na tako finto brez narkoze, saj je bila bolečina znatno hujša kot porod...pa imam že dva poroda za seboj, od tega enega zelo kritičnega, kjer sem izgubila zelo veliko krvi  izgubila zavest ko se je mali že rodil...in so me pol samo peljali v operaciijsko, ter me hvb rešili tako da sem sedaj set med namiuser posted image user posted image user posted image

Če bi vedela, bi verjetno res šla tako, da bi za op. histeroskopijo dobila narkozo.....in res sem se zaklela, da me več ne bodo tako nafarbaliuser posted image user posted image user posted image

Aja pa moj prag bolečine je zelo visok, pri obehuser posted image porodih brez kakršnegakoli anestetika...tako da hmmm...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2009 13:08:21   
žab*ca
Histeroskopijo se navadno vedno dela pod narkozo.Sam poseg ni zahteven in je kratek.Kako pa je potem z bolečinami,pa naj povedo ostale ki so dale to čez.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2009 13:20:11   
zebra
Živjo

Tudi meni so delali operativnio histeroskopijo brez narkoze, bolelo za znoret, no sem na mizi skupi zlezla in so me močli, da so me k sebi spravli, odstranli so pregrado, res noro boli, je pa tko, da pol po operaciji, nič kaj več ne boli, sicer ful lije s tebe, ampak boli pa tko kot mal bolj močna menstra, lije pa v kosih sluz in kri, men je lilo 7 dni, kriza.user posted image

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2009 13:18:47   
honey
Jaz sem bila operirana prejšnji teden v ponedeljek. Sploh ni bilo hudo, res pa je, da sem imela narkozo. Drugače se sploh ne bi pogovarjala o kakšni operaciji. Naslednji dan sem šla domov in to brez problemov. Res pa je, da sem potem do petka cele dneve ležala in se razvajala. No, za vikend sem bila pa že zelo aktivna - pospravila celo hišo in v nedeljo že bila na rolerjih (prva učna ura sicer, ampak rolala sem). Tako da sploh ni bilo hudo. Danes sem pa že v službi. Res pa je, da so mi odstranili samo pregrado, pa tudi krvavela nisem ne vem kako močno. Prva dva dni kot normalna menstruacija, zdaj imam pa samo še dnevni vložek. Tako da sploh ni panike, ti samo pojdi in naj te poštimajo. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2009 12:34:26   
Korina*
honey,....koliko pa si imela veliko pregrado? kaj so ti svetovali kdaj lahko poskušaš zanosit?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?