|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Histerični jok
6.9.2007 11:08:12   
cindi
Živjo!
Čeprav vem,da je normalno, da otroci jočejo, ko morajo v rtec, sploh tisti, ki so tako kot Enej šli prvič letos. Star je dve leti in pol in tako hudo, kot danes, še ni bilouser posted image . Histerično je brcal, kričal in nesrečno jokal že doma. Čeprav mi je ful hudo, mislim da ni prav, če mu popustim in hodim prej po njega. Če pa bi v vrtcu nenormalno kričal bi me verjetno poklicali ali? Upam, da ne bo dolgo trajalo in da bomo dočakali dan, ko bo z veseljem ali pa vsaj brez joka šel v vrtec.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Histerični jok
6.9.2007 11:17:37   
lex
naj ti odgovorim kot mama enako starega otroka in vzgojiteljica (pomočnica). otroci jokajo kar je normalno, ker se ločijo od doma kjer so bili v varnem zavetju. sedaj pa gredo nekam, kjer ne poznajo večine ljudi. tudi moj histerično joka in sedaj ko sem prišla domov iz bolnice je še huje. ampak verjemi po nekaj minutah (največ pol ure) otroci nehajo jokati in se začnejo igrati in normalno zafunkcionirajo. Boš videla čez dober mesec bo šel v vrtec čisto brez problemov. Eni doživijo krizo prej, drugi kasneje. Moj je do letošnjega aprila hodil čist normalno v vrtec, ko pa je pogruntal, da sem na bolniški in nato porodniški je totalno zablokiral in me je klicala domov, da naj pridem ponj, ker je takšen, da se niti igra več ne in samo joka. No do ponedeljka je bil doma (vsega skupaj več kot 3 mesece) in sedaj samo zjutraj joka potem se umiri. Če želiš jih pokliči v vrtec in ti bodo dale informacije koliko in kako dolgo joka.
Jaz sem potem začel prej hodoti po nejga kar je bila napaka in je samo izkoriščal. Ne popusti, vsaj zdaj na začetku ne. Moj bo tudi jutri doma pa gre Aleks vseeno v vrtec.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu cindi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 11:21:47   
cindi
Oj!

Hvala, ful si me potolažila, veš. Ne upam si klicat v vrtec, ker v zloženski piše, da ni zaželjeno, da se vzgojiteljice med 9 in 13 moti. Pa ne bi rada izpadal, kot fil skomplicirana mama... Saj veš kaj mislim. Če pa bi Enej imel ful krizo, pa bi me poklicali najbrž. hvala

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 11:36:28   
Naja31
Mene so v torek poklicali že ob 10h , ker je Marko jokal cel čas od zajtrka, in se ga ni dalo umiriti. Včeraj me niso poklicali, kar je dober znak, ampak sem jaz ob 10h vseeno poklicala, da preverim in je rekla, da je bilo bolje kot v torek. No, danes me tudi niso poklicali, čerpav je bio zjutraj ko sem ga tam pustila kar hudo. Ampak upam, da se je hitro pomiril.

Jaz bi na tvojem mestu poklicala če te tok skrbi.
Naša vzgojiteljica je rekla, da nima nič proti če pokličem (ok, v mejah normale), ker je pomembno da sem tudi jaz pomirjena. Ampak vem, da bi ona sama poklicala če bi bilo res hudo, tako da niti ni potrebe da kličem. Sicer grem pa čez 1 uro po njega. Komaj čakam.

(odgovor članu cindi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 11:39:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Naša vzgojiteljica je rekla, da nima nič proti če pokličem (ok, v mejah normale), ker je pomembno da sem tudi jaz pomirjena.

Vau, kapo dol takim vzgojiteljicam.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 11:54:37   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Naša vzgojiteljica je rekla, da nima nič proti če pokličem (ok, v mejah normale), ker je pomembno da sem tudi jaz pomirjena.

Vau, kapo dol takim vzgojiteljicam.

Jaz sem tudi klicala. Sem rekla, da ne morem da se ne bi pozanimala kako je in je rekla, da je super in da ni nič narobe, če kdaj pokličemuser posted image .
Kar pogumno in pokličiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 11:56:28   
*sanela*
Cindi - mislim če bi bilo ful hudo bi te že poklicali.
Začetek je zmeraj težak!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 11:57:36   
Anonimen
Jaz pa se spomnim ko sem prvič malo pelala v vrtec in sem bla tam 1 uro. Ena punčka se je tak jokala, da se mi je srce trgalo. Neprekidno. In kaj je najhujše, skoz se je hotla z mano cartat. Tak da sem bla notri zaradi ele, ki me tak ni šmirglala  5 %, sem pa drugo punčko tolažla kolko se je pač dalo, no saj vzgojiteljica je bla tudi zraven, samo pupika se je skoz k moji nogi naslanjala, boga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2007 14:01:02   
tinkamiška
Jst sem tudi poklicala včeraj in danes in sem res vesela, da sta naši vzgojiteljici tako materinski. Sta mi vse povedali kako je, kaj počne Iza in celo na telefon sta mi jo daliuser posted image Jutri pa seveda ne bom klicala, ker je bilo danes vse vredu in vem, da me bodo poklicali, če bi bilo hudo.
Mislim, da ni narobe, če pokličeš in vprašaš kako je, ker se boš s tem pomirila, tisto v zloženki pa verjetno piše bolj na splošno, za potem, ko so vsi uvedeni...

Ti želim, da bo vse vredu.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?