Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
V Hippovi brošuri piše, da so njihove kašice za lahko noč od 4 meseca dalje. V trgovini pa sem našla samo od 5 meseca dalje. Poleg tega na njih piše, da vsebuje gluten. A ni gluten od 6 meseca dalje?
Sicer me pa zanima, ali so vaši malčki kaj boljše spali, ko ste jim dali to kašico za lahko noč? Predvidevam, da ne...
RE: Hippove kašice za lahko noč! 13.4.2007 11:08:48
Baucka
Mi smo z glutenskimi izdelki začeli po 8 mesecu. Tudi mi jemo te kašice za lahko noč, vendar od 9 meseca naprej, ker onih v prahu noče jest. Je samo to iz stekleničke. Sem pa opazla, da te kašice za slovenski (jugo) trg imajo oznako od 5 meseca naprej, če pa kupiš v Mullerju, ko so delane za nemški (eu) trg pa imajo oznako od 4 mesecev naprej.
Pri 6,5 mesecev ga je začela biksat s spanjem in še sedaj ga biksa, pa bo stara eno leto. Po moje ti zaradi tega ne bo nič boljše spala, poskusiš pa lahko. Daj ji rižolino v škatli od hipa, kateri se meša z vodo in nima glutena.
< Sporočilo je popravil Baucka -- 13.4.2007 11:14:23 >
RE: Hippove kašice za lahko noč! 13.4.2007 23:04:07
Peli
Jaz sm mojemu že zelo zgodaj okrog 4. -5. meseca dajala, ker ni hotel flaše. Drugače pa po tej kašici ni nič bolj spal kot po mleku. Je pa spal po 6 ur skupaj.