|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hipp ali Bebivita?
30.6.2008 15:58:42   
Ekaz
Do sedaj smo kupovali kašice (sadne in večerne-piškotek) o Hippa. Kakšna je primerjava med kašicami Hipp in Bebivita? Razlika v ceni je kar precejšnja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hipp ali Bebivita?
30.6.2008 16:06:04   
Sandrin
Jaz teh "packarij" nisem nikoli in jih tudi ne bom kupovala. Take in drugačne kašice sem vedno pripravila sama, so najcenejša varjanta, pa menim da kakovstno najboljše!
To da je vse bio, eko in kaj vem še vse preprosto ne verjamem...če ne drugega je polno "kemije" že zato, da ostane toliko časa užitno.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2008 16:19:16   
Paštetka
Če mene vprašaš, nobena user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2008 16:28:45   
April
teh ne kupujem. Če pa bi, bi rajši vzela hipp, tiste, ki imajo bio oznako. Sicer pa glej, da ne vsebujejo kristalnega sladkorja. Alnatura v dm-ju so ok.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2008 16:31:37   
tintin
Jaz kupujem oboje, razlike v bistvu niti ni. Sicer mu večino pripravljam sama (sadne, zelenjavne....) kašice, ampak včasih pa dobi tudi kupljeno. V bistvu do kupljenih nisem skeptična, ker menda tudi če sam pripravljaš uporabiš sadje, zelenjavo iz trgovine (ali pa tržnice), ki je škropljena. Tako da v bistvu skoraj nič ne profitiraš v smislu zdravja....user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2008 16:52:43   
Vrtnica79
Eh, saj je vse isti šmorn. Jaz načeloma kupujem Hippove, pa še to samo za kak daljši sprehod. Doma pa ji kar sama pripravim sadno kašico.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2008 20:01:57   
želva
vrjetno je vse ena in ista packarija. Jaz ji res večinoma kuham sama, ampak zdaj ko še ni zelenjave doma, je vrjetno tisto kupljeno korenje še slabše od tistega v lončku.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2008 21:28:25   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Jaz kupujem oboje, razlike v bistvu niti ni. Sicer mu večino pripravljam sama (sadne, zelenjavne....) kašice, ampak včasih pa dobi tudi kupljeno. V bistvu do kupljenih nisem skeptična, ker menda tudi če sam pripravljaš uporabiš sadje, zelenjavo iz trgovine (ali pa tržnice), ki je škropljena. Tako da v bistvu skoraj nič ne profitiraš v smislu zdravja....user posted image

Se popolnoma strinjam..in tudi jaz jih sama delam..samo če gremo pa kam na pot pa kupim Hipp-ove...no zdej sem še za probo od Bebivite..pa bomo videli..pomoje pa razlike ni ne vem kakšne...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2008 9:30:20   
*tajda*
Jst mu dajem tako hipp kot bebivita ima oboje zelo rad.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2008 9:44:40   
PUHICA 26
Jaz pa kar frutka od fruktala, pije pa tako ali tako samo sok, noče ne vode ne čaj  ampak ji razrečim sokove četrt sota ostalo pa voda ja je že razvajena, a  kj čmo ker ni hotela nič pit in probaš vse, ja sok je pa zakon, vsaj to pije sedaj ko je vroče drugače pa nebi, nič,in samo sitka.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2008 14:06:00   
Naja30
Jaz sem moji kupovala kar sem, nisem gledala na firmo, ker je vse tak isto. Sem ji pa raje sama delala kašice, kupljeno je pojedla, ko smo kam šli ali ni bilo časa naredit.

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Izbira imena
*cvetka*

nkl-

hjk (56%)

n- (44%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!