Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hidrološko-hidravlična presoja 20.1.2010 8:55:30
|
|
|
|
polho3006
|
Za majhen denar ti tega ne bo nihče naredil, ker...je to ena fina tržna niša, ki si jo je ˝izmislil˝ MOP za ˝svoje˝ ljudi da fajn služijo. Ko bom imela narejeno tole hidrološko-hidravlično presojo ne pomeni da boš dobila soglasje, ker...v tej študiji so navedeni tudi pogoji in rešitve ki se jih moraš ti držati (in včasih so za navadnega smrtnika nesprejemljivi), da se ne poslabša poplavna varnost na predmetnem območju. Poznam enega ki se s tem ukvarja in je sigurno najcenješi daleč neokrog je pa iz Celja. Če te zanima, ti pošljem kontak na ZS.
|
|
|
|
RE: Hidrološko-hidravlična presoja 20.1.2010 9:35:03
|
|
|
|
miapia
|
Samo to rabim za izdajo soglasja, saj sem že dobila informacijo iz MOPa. res pa ne bi rada dajala 4000 eur in čakala pol leta za moje pojme neumno stvar, ker so dejstva glede mojega zemljišča zelo jasna, saj je obkroženo s hišami in ni poplavno območje in tudi nekega dela MOP ne bo imel nejega raziskovalnega dela. Mi pa prosim pošlji kontakt, ti bom zelo hvaležna.
|
|
RE: Hidrološko-hidravlična presoja 20.1.2010 9:43:02
|
|
|
|
polho3006
|
sem ti poslala zs.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?