Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 19:29:18
|
|
|
|
SaaS
|
A na škatlo v lekarni niso nič napisali. Ponavadi napišejo na koliko ur in koliko dni. Jaz bi na tvojem mestu poklicala zdravnico oz. sestro v ambulanto. A kontrole pa nimate? Včasih greš itak na kontrola in takrat pove če 7 ali 10 dni ali kolikor pač..
|
|
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 19:37:04
|
|
|
|
kjava
|
Na škatli piše samo na koliko ur in količino. Kontrolo je naročila po potrebi-ni bla pri svoji P, ampak pri tisti, ki je imela takrat bolne otroke. Sem klicala prej, pa mi je ena sestra rekla, da 10 dni, samo una sestra je vedno taka zmedena, tko da ne vem, če ji je za verjet
|
|
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 19:38:56
|
|
|
|
vlak
|
Mi smo ga dobili pred enim tednom zaradi vnetja ušes. Sin je star 2,6 let in so predpisali 3/4 žličke na 8 ur dokler ga ne zmanjka. Mislim da ga dobi še jutri potem ga bo zmanjkalo. Na žalost pa je danes že dobil vročino... Čim hitrejše okrevanje vam želim.
|
|
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 19:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
do konca je treba pojest celo flašo, oz 10 dni če ga je za več v flaši
|
|
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 19:54:35
|
|
|
|
N _ B
|
do konca.
|
|
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 19:57:40
|
|
|
|
lelčy
|
naša je tudi morala popiti celo stekleničko, nato pa smo še imeli kontrolo.
|
|
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 20:01:12
|
|
|
|
NRMM
|
Navadno se AB jemle od 7-10 dni.10 dni je maximalno.Jaz sem ga zdaj dajala obema max 8 dni in nikakor do konca,ker če bi jima dajala do konca,bi ga jedli 14 dni,kar pa je dosti dosti preveč.
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 20:04:33
|
|
|
|
kjava
|
Super, punce, vse mi je jasno- do konca oz. ne več kot 10 dni. Hvala
|
|
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 21:04:25
|
|
|
|
Janeja
|
Lea je Hiconcil zaradi vnetja ušes dobivala pred 3 tedni: 2,5ml na 8 ur, 7 dni! Predpisano s strani pediatra! Ampak lahko, da je bilo bolj blago, ker je jokala za ušeska res samo dva dni, pa tudi vročine ni imela nič. Kakorkoli, čim prej se pozdravite!
|
|
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 22:11:27
|
|
|
|
kjava
|
Hja, saj pri nas je vnetje ušesa tud bolj blago. Mala ma visoko vročino že dva dni in mislim, da ni vedla druzga rečt, pa je rekla, da ima eno uho malo vneto. Ampak sploh ne kaže kakšne bolečine v ušesu
|
|
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 28.3.2008 22:26:38
|
|
|
|
lex
|
točno to se je meni pri Aleksu zgodilo (ni kazal nekih bolečin v ušesu, temp. je pa imel) pa sva ga prej nehala jest in čez 10 dni je dobil novo dozo antibijotika (Ceclor) in postal na tega občutljiv. Pojejata celo dozo in AB se ponavadi daje 10 dni. Ne prekinjaj, ker bosta dobili v roku 10 dni novo dozo. AB je treba vedno pojest do konca.
|
|
RE: Hiconcil pri vnetju ušesa-koliko časa? 29.3.2008 8:29:56
|
|
|
|
staši
|
mi ga pijemo tudi ta teden ,po mojem mora spit vse ker je antibiotik in jaz ga imam v hladilniku,na škatli pa piše samo na koliko ur koliko žličk mora popit
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?