Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Herballife zdavo živet-praze denarnice? 20.3.2009 8:01:40
|
|
|
|
babyboooom
|
vse mu dajat jest...no, prilagojeno starosti otroka. manj komplicirat-boljš. vsi vse jemo, pa smo živi. kar se pa tebe in kg tiče. sej ne shujšaš, če ješ (drago) sadje in zelenjavo. halo?
|
|
|
|
RE: Herballife zdavo živet-praze denarnice? 20.3.2009 9:43:02
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyboooom vse mu dajat jest...no, prilagojeno starosti otroka. manj komplicirat-boljš. vsi vse jemo, pa smo živi. kar se pa tebe in kg tiče. sej ne shujšaš, če ješ (drago) sadje in zelenjavo. halo? S prvim delom se strinjam. Človeški organizem je zeloooo prilagodljiva stvar. Če bi naši predniki toliko strupov pojedli, kot jih mi, bi človeška vrsta že izumrla. Tako pa se je organizem postopoma privajal na ves ta šit in še kar živimo. Zato res čimmanj komplicirat. Drugega dela pa ne razumem.
|
|
|
|
RE: Herballife zdavo živet-praze denarnice? 20.3.2009 10:00:38
|
|
|
|
piko12
|
Jaz sem ful skeptična do vseh takih proizvodov. Pa sok aloe vere, pa noni slok, pa ekstrakt grenivkinih pešk, pa brusnične kapsule in sok rdeče pese, pa kasule jabolčnega soka, pa benecol in margarina brez holesterola... Zakaj že vse to? Na zahodu smo itak prenažrti, ne pa da rabimo še dodatke. Vsega po malo in po zdravi pameti. V zmernih količinah ni nič škodljivo in strupeno.
|
|
|
|
RE: Herballife zdavo živet-praze denarnice? 20.3.2009 12:17:09
|
|
|
|
mamica2009
|
Herbalife shake res deluje ker sem ga sama sprobala in sem v pol leta izgubila 17 kg. Pila sem ga zjutraj in zvečer, kosilo pa sem imela kot običajno, vendar ne mešano, samo solata pa meso ali pa samo priloga in solata-zelenjava, pa seveda juha pred vsem tem. In spila sem 3 l vode. In da povem kilogrami po hujšanju niso šli gor ampak sem ostala tam kjer sem končala, malo sem seveda pazila na hrano, predvsem to da po 17 uri nisem jedla, pila pa še vedno veliko. Res deluje, je pa seveda draga stvar.
|
|
|
|
RE: Herballife zdavo živet-praze denarnice? 20.3.2009 14:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Herbalife je od vseh teh čudežnih praškov edini za katerega vem, da res deluje. Naj ponazorim s primerom, da ga kljub vsej moški starokopitni življenjski nejeveri, pije tudi moj oče. Zdravo življenje je res pod vprašajem. Vendar it's never or now saj veš Evri pridejo in grejo, zdravje pa je tu, ko pa gre pa težje pride nazaj kot evri
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?