Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hepazitis neopredeljen dojenček 5.2.2009 20:38:01
|
|
|
|
krempelček
|
EN LEP POZDRAV. MOJ OTROK JE PRI TREH MESECIH V OBDOBJU DOJENČKA ZBOLEL ZA HEPATITISOM, BAJE JE NEOPREDELJEN HEPATITIS IN NOBEDEN DOKTOR NI VEDEL, ALI JE B ALI C. ZDRAVILA SVA SE NA PEDIATRIČNI KLINIKI V LJUBLJANI. DO SEDANJE NOSEČNOSTI JE OD TEGA DOGODKA ŽE 5 LET. IN DO DANES NISEM VEDELA, DA SE HEPATITIS PRENAŠA S SPOLNIMI ODNOSI ALI PA S KRVJO. IN DA ČE JE MATI MED NOSEČNOSTJO HEPATITIS B NEGATIVNA, POTEM NI ONA PRENAŠALKA BOLEZNI. NIČ NISEM VEDELA O TEJ BOLEZNI DO SEDAJ. KAKO JE MOGEL NEKDO IZ PEDIATRIČNE KLINIKE ODPUSTITI MAMICO Z OTROKOM IN JI NIČ POVEDATI O TEJ BOLEZNI, MENE BI PA PO VSEH TEH LETIH SKORAJ KAP PRI MOJI GINEKOLOGINJI, KO MI JE POVEDALA, DA JE POTEM VERJETNO OČE OTROKA PRENAŠALEC TE BOLEZNI...NAMREČ SEDAJ PRIČAKUJEM DOJENČKA IN SEM GIN. POVEDALA KAKŠNE TEŽAVE SEM IMELA Z MOJIM SINEKOM. RES PA JE, DA JE PREBOLEL TO BOLEZEN IN JO JE IMEL SAMO V OBDOBJU DOJENČKA. PROSIM VSE STARŠE, KI BI IMELI MOGOČE ISTE TEŽAVE V OBDOBJU DOJENČKA, NAJ SE MI JAVIJO...ALI PA KAKŠEN DOKTOR, KI BI MI TO ZNAL RAZLOŽITI. HVALA IN LEP POZDRAV
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.2.2009 22:12:50 >
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 21:23:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?