|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Help - kapljice
11.4.2007 10:31:14   
en
No upam da mi boste lahko pomagale. Moja bejba ima vnetje uses. Bili smo pri zdravniku in ji je dal kapljice za usesa. No in kr moje zenkice ni doma, vas spasujem ce lahko dam kaplice v usta ali jih moram dati direkt v uho???

Thanks za vsak odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Help - kapljice
11.4.2007 10:36:09   
BaByGiRl
Ja,če so za v ušesa, jih daš v ušeska. Povedali so ti pa koliko kaljic lahko in na koliko časa.  Drugače pa preberi navodila ki so priložena.

(odgovor članu en)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 10:41:08   
en
thanks za odgovor....sm se ze pozanimal pri zdravniku. Kjub temu da so kapljice za usesa jih mora popiti.

lp

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 10:56:12   
BaByGiRl
Uf,...madonca...dober , da jaz vedno preberem zraven navodila, kljub temu kaj mi rečejo Dr.
Hitro pozdravita ušeska....boga,..vem kako to boliuser posted image

(odgovor članu en)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2007 10:58:30   
jakaracman
Kere kapljice pa so to, mamo namreč pogost vnetja, pa še nikoli nismo dobili?

(odgovor članu en)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2007 13:39:01   
NIN@
Ja mene tud to zanima...kapljice za ušesa in jih je treba spit, se pravi da je to neki proti bolečini!!!!user posted image

lp
nin@

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2007 13:55:16   
Nika v službi
Mi smo tudi dobili ene kapljice, vendar pa smo jih morali dati v uho - po 2 kapljici 3x dnevno. Naziva pa se res ne spomnim, so pa pomagale....

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2007 21:50:46   
en
Ime kapljic je: Otovowen. Sicer pa ze drugi dan je bila hcerkica skoraj nova. Dozira se do 14 kapljic dnevno - velja za 2,5leti starosti otroka.

Lp

< Sporočilo je popravil en -- 16.4.2007 21:53:08 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......