|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hellp me!
25.7.2007 16:45:33   
lunca69
Začelo me je srbeti okoli nožnice in sem dobila kremo canesten, ni pomagalo, tako da sem šla v lekarno in dala mi je natrii boratis vagitoria 20%, zanima me, ker z mojim že nekaj mesecev delava na user posted image , če bo kaj narobe če to uporabljam, in če lahko imava spolne odnose medtem, že vnaprej hvala za odgovore,želim vam čim več user posted image user posted image
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hellp me!
25.7.2007 16:49:28   
Tiamo
nič ni narobe, vidva kar pridno delajta user posted image . Drugače lahko poskusiš pregnati srbečico tako, da tampon pomočiš v navadni jogurt in vstaviš v nožnico. Meni osebno zelo pomaga krema Tee tree od Justa.

Srečo da čim prej zagledaš user posted image

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2007 17:38:34   
lunca69
Hvala za odgovor, upam da bom pregnala to zoprno stvar ker mi gre že pošteno na živce
lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2007 20:07:03   
mojca345
jogurt naj bi imela neke bakterije v seb, da bi pomagale za nožnico. tudi meni se to večkrat dogaja, pa uporabim ali to ali canesten kremo pol so pa še svečke, če gre v nožnico. čeprav v tistih dnevih jest ne morem seksat, ker me ful boli. mislim pa da ne bi smel imet nobene zveze z user posted image . itak je to zunanja koža, ne pa notranja.

dobro si jo tudi umij, z tistim šapmonom za vagino. ne morem se spomnt kako se imenuje zdaj.v lekarnah ga prodajajo.

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2007 20:38:45   
Sulfinija
Meni pa najbolj pomaga čajevec je super zadeva.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2007 23:37:28   
lunca69
Kje pa se nabavi ta čajevec user posted image

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 6:33:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca69)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2007 11:22:05   
bekyca
Mil za intimno nego je več, tako da glej, ko boš kupovala, da piše gor, da je za intimno nego in nimaš kaj sfalit. Dobiš jih kjerkoli, v dobro založenih trgovinah, v lekarni, v DM, .... Drugače pa tudi meni jogurt pomaga.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2007 11:32:53   
Anonimen
lej ko maš enkrat resno glivično vnetje bo zelo težko popolnoma pomagal jogurt in latacid. pejt k dohtarju pa naj ti predpiše canesten svečke, al pa kere druge. samo mazanje zunaj ponavad ne pomaga če je resno. poleg tega se za nekaj časa odpovej cukru, ker se gljivice futrajo s cukrom.
poleg tega pa ne ne sexaj dokler imaš vnetje, ker ga boš prenesla na parterja, če ga že nisi in se lahko tudi njemu na penisu naredi vnetje poleg tega pa te bo lahko pri ponovnem sexu spet okužil čeprov boš ti že zdrava.
če sta zdej že sxala od kar imaš vnetje bi priporčila da ti da zdravnik še zdravilo zanj - 1 tabletko poje in je gah!
ne hecajte se z gljivicam!

(odgovor članu bekyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2007 12:21:26   
bekyca
LARA, glej se popolnoma strinjam s tabo. Ampak včasih pač enostavno ne moreš stati pri G vsake tri tedne in v takih primerih pač za prvo pomoč pomaga jogurt, to svetujejo tudi ginekologi. Vsekakor pa to naj ne nadomesti obiska pri njemu.

Mogoče služi kot preventiva vse to kar smo pisale, od mila do bombažnega perila do izogibanju sladkorja, do 1001 stvari, na katero bi naj pazil...med drugim tudi antibiotiki (vsi) ustvarjajo idealne pogoje za razvoj glivic v nožnici,... Pa o tem bi se dalo še razpredat, da se ne moreš tega znebit, če se partner ne pozdravi, ker njemu ne "škodijo", prenašalec pa je,... Lara, saj samo dajemo nasvete, take iz "domače lekarne", saj nismo ginekologinje, da bi mogle tukaj karat ena drugo s čim se naj hecamo in s čim ne. Seveda je vsak nasvet tukaj dobrodošel, naj pa ne nadomesti posveta oz. obiska z ginekologom - to pa je ja menda vsem tukaj kristalno jasno!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 17:01:18   
tamala_82
lunca69 - nobenga slončkanja dokler vnetje ne izgine!!!! Prvič, ker boš stanje pri sebi poslabšala (te bo še bolj peklo, bolelo, ...) in drugič, ker lahko preneseš na partnerja. Vzdržta se par dni pa pol veselo nadoknadta user posted image  user posted image  user posted image

Pa še to - G v času vnetja ODSVETUJEJO umivanje z raznimi intimnimi mili!!

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2007 17:16:54   
Soncek2105
za gljivice tako na nogah kot tudi v nožnici pomaga sirotka ki se imenuje Molkosan. Molkosan je zelo priporočljiv pri kandidi, vendar je že kar nekaj uporabnic tega živila imelo zelo dobro izkušnjo z njim ravno pri umivanju nočnice. Dobiš ga v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2007 21:29:58   
lunca69
Jaz sem šla v lekarno in mi je dala natrii boratis vagitoria 20%,bom danes začela to uporabljat in bom videla kaj bo, upam da bo boljše, vem da se ni hecat z gljivicami, ker je to zelo nadležna in zoprna stvar, tega do sedaj še nisem nikoli imela, tako da me zelo čudi kako se je sedaj kar prikazalo. Jogurt sem tudi poskusila včeraj in je bilo zelo boljše, vsi vaši nasveti pridejo zelo prav!!!
lp

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2007 21:56:56   
Soncek2105
Predlagam ti, da poskušaš čim bolj naravne zadeve.  Res pa je, da so gljivice zelo zelo trpežne in se jih je težko znebiti. Od ene kolegice, ki jih je tudi imela je rekla da se lahko ponovijo in prenašajo. Upam, da se jih boš čim prej znebila.

vse o Molkosanu lahko prebereš na strani www.avogel.si

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.