Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 6.9.2010 17:35:04
meti3
Manjka mi samo Hello kitty z Lubenico , imam pa veliko za menjati: Kuharko Letalska ocala Postarko Rumena majca + plave hlacke z Delfinom z Letalom sedi z rozico v laseh ...
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 29.10.2010 11:39:33
nezaneza
Imam kar veliko Hello Kitty figuric iz jajčk in bi rada s kom zamenjala. Iščem pa hello kitty z rdečo oblekico in rožico, hello kitty z živo rumeno oblekico in oranžno pentljo in hello kitty s šopkom rož). Videla sem tudi da so sedaj na voljo tudi nove hello kitty (kupila sem jajček in videla da je listek daljši in da so dodali nekatere figurice).
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 19.1.2011 18:40:24
lucky2be
hello imam veliko hello kitty za zamenjat, manjka pa mi jih samo 9 da bom imela celo zbirko (36 figuric). ce ima kdo katero figurico za zamenjati mi manjkajo: 1. hello kitty z rdečo oblekico in rožico 2. hello kitty z rumeno oblekico in lučko 3. hello kitty s skirojem 4. hello kitty v posodici rozani 5. hello kitty z vijolično oblekico (s srčkom na robu) in vijolično pentljo 6. hello kitty z roza oblekico in vijolično majčko in vijolično pentljo 7. hello kitty ki sedi z rdečo oblekico in modrim šalom 8. hello kitty z lubenico 9. hello kitty z rdečimi hlačkami in roza maico z obema rokicama gor za zamenjati pa imam: maturanta, z jabolkom, z rožicami, z čopičem, sedečo z rozanimi hlačami in rdečo majico, z zajčekom, vojakinjo, baletko in še.....
< Sporočilo je popravil lucky2be -- 19.1.2011 18:52:39 >
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 26.1.2011 17:21:39
lucky2be
hallo zamima, če še zbiraš figurice, mi lahko prosim sporočiš kaj ti še manjka, meni manjkajo št. 2 (rdeča oblekica z rožico), 15 (z skirojem), 33 (v posodici), 3 (roza oblekica, z vijolično majico in rokico gor). sporoči mi,
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 26.1.2011 17:24:26
lucky2be
hej lero, če še zbiraš figurice, imam jih kar nekaj za zamenjati, meni manjkajo št. 2 (rdeča oblikca za rožico v roki), št. 15 (s skirojem), št. 33 (v posodici) in št. 3 ( z roza oblekico in vojilično majico z eno rokico gor), če imaš kaj za menjavo se mi javi prosim
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 26.1.2011 22:23:26
nezaneza
Tudi jaz še vedno iščem nekatere Hello Kitty figurice in bi bila zelo vesela, če bi kdo imel katero od teh za zamenjat. V zameno imam nekatere Hello Kitty figurice pa tudi druge figurice (kinder, zaini) ter nalepke, 1001 cvet kode, itd.. Iščem pa: - hello kitty z rumenim klobukom z rozasto pentjo na pike ter - hello kitty oblečeno v božička
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 28.1.2011 23:01:49
nezaneza
Iščem še Hello kitty z rumenim klobukom z rozasto pentjo na pike ter Hello Kitty v rozastem koračku (kornetu). Če ima kdo naj proosim javi pa bomo našli kaj za zamenjavo. Lep pozdrav!
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 21.3.2011 12:30:09
saramiska
A še kdo zbira??
Imam: kuharčka, z ropotuljico, z jabolkom, balerino, s skirojem, z zajčkom na ramenih, z letalom, medicinsko sestro, z modrim/vijola srčkom in zdravnico.
Zamenjam za: z rožico v rdeči majčki, HK ki maha v roza oblekici, rumeno s sladoledom, sedečo v roza pajacku, plavalko z očali, z lubenico, časopisom, božička, diplomanta, postrani sedečo v rdeči majčki ali tisto v posodici za mafin.
Če se mi kdo oglasi, bom vesela - nisem mislila, da jih bom kdaj zbirala, zdaj bi pa res rada imela celo zbirko!
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 22.3.2011 17:37:54
lucky2be
hello saramiska! jaz imam še figurice ki tebi manjkajo, rabim pa še samo eno - to je tisto v posodici za mafine, in to je edina da bom imela popolno zbirko, če si za menjavo, mi javi svoj e-mail, pa se dogovorive!
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 1.4.2011 12:55:56
mia0905
Jaz imam za menjat: - hello kitty v posodici za muffin - z lubenico - z modrim srčkom - baletko - medicinsko sestro - hello kitty v rumeni majčki in modrih hlačah
Rabim pa: - maturantko - s skirojem - rdečo, ki sedi (na slikci je zraven angelčka) - tisto, ki sedi in ima roza in rumeno rožo (na slikci je zraven surferke) - roza, ki sedi in ima roza rožo na glavi (na slikci zraven poštarke)
RE: Hello Kitty figurice iz jajčk 1.4.2011 18:36:30
mia0905
Sprememba:
Rabim le še: - Hello Kitty s skirojem - Rdečo, ki sedi (na slikci je zraven angelčka) - Roza, ki sedi in ima roza rožo na glavi (na slikci zraven poštarke)