Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 14:14:07
|
|
|
|
pikica*
|
Nisem gledala oddaje, predvidevam pa, da se pri njej biološka ura vrti v rikverc .
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 14:20:23
|
|
|
|
mamamajča
|
Ne gledam Maria, sem jo pa zadnjič gledala v oddaji Parada in je lepa. Prav lepa ženska je, in veliko bolj naravna kot Miška Molk :)
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 14:26:55
|
|
|
|
Ekaz
|
Se strinjam, res ni videt umetna. Je pa drugačna!
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 14:51:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Ne gledam Maria, sem jo pa zadnjič gledala v oddaji Parada in je lepa. Prav lepa ženska je, in veliko bolj naravna kot Miška Molk :) Ne samo to! Tudi v kirurgu se pozna razlika!
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 15:02:12
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Sedaj sem gledala ponovitev nedeljske oddaje. A ni Helena v obraz povsem drugačna? Če ne bi pela, sploh ne bi vedela da je ona. Sem jo videla prejšnjič v živo in moram priznati, da je tisti, ki jo je spremenil, opravil vrhunsko delo
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 15:28:26
|
|
|
|
ZARA
|
Vrhunsko, nevrhunsko, antipatična je z ali brez botoksa.
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 16:56:50
|
|
|
|
kaya2007
|
sem si pogledala posnetek, res je videti bolje kot včasih, vse pohvale našemu največjemu strokovnjaku čeprav, se mi tudi zdi, da so jo malo naučili mimike, zdaj ko izvaja bolj resno glasbo...ne dela več tako "vulgarnih" grimas in je tudi zato videti bolje.
< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 29.12.2010 16:59:18 >
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 17:05:52
|
|
|
|
enea
|
a daste kak link, ker jaz je že 100 let nisem videla, in sanja se mi ne kako izgleda sedaj,..
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 17:35:48
|
|
|
|
Oceania
|
Sem opazila speglano Heleno, ja, ampak tudi Mario nič ne zaostaja.
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 18:09:04
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 s čeprav, se mi tudi zdi, da so jo malo naučili mimike, zdaj ko izvaja bolj resno glasbo...ne dela več tako "vulgarnih" grimas in je tudi zato videti bolje. jih je zdaj murko prevzel
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 20:03:48
|
|
|
|
katipi
|
Prosim, link!!!
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 23:17:24
|
|
|
|
kaya2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 s čeprav, se mi tudi zdi, da so jo malo naučili mimike, zdaj ko izvaja bolj resno glasbo...ne dela več tako "vulgarnih" grimas in je tudi zato videti bolje. jih je zdaj murko prevzel ja, sam to pa res murko ima čisto njene grimase
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 23:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kilerska kombinacija, Helena + Mario. Če smo to preživeli, bomo tudi tretjo svetovno.
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 29.12.2010 23:21:37
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Če smo to preživeli, bomo tudi tretjo svetovno.
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 30.12.2010 1:05:48
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vrhunsko, nevrhunsko, antipatična je z ali brez botoksa. Evo, to je prava beseda !! Olajsalo mi je,d a nisem edina
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 30.12.2010 9:41:00
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vrhunsko, nevrhunsko, antipatična je z ali brez botoksa. Evo, to je prava beseda !! Olajsalo mi je,d a nisem edina Nisi, nisi, verjemi...
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 30.12.2010 10:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober likalnik ima, ni kej.
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 30.12.2010 10:35:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Dober že dober, samo podobna pa si res ni več čisto nič
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 30.12.2010 16:08:59
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Dober že dober, samo podobna pa si res ni več čisto nič Mora, da je bil isti plasticni kirurg kot pri Ceci... hudica sta si postali podobni....
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 30.12.2010 16:09:35
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vrhunsko, nevrhunsko, antipatična je z ali brez botoksa. Evo, to je prava beseda !! Olajsalo mi je,d a nisem edina Nisi, nisi, verjemi... To mi veliko pomeni.... se je upanje..
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 30.12.2010 22:09:39
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Olajsalo mi je,d a nisem edina Jako olajšanje . Frodo je "najlepša"!
|
|
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 13.1.2011 13:13:49
|
|
|
|
novinohti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Se strinjam, res ni videt umetna. Je pa drugačna! hej, sem potem res prav videla, s Helenco hodiva namreč v isto Mercator trgovino, sva sosedke in sva se srečali pa se mi je zdelo da je bila ona , ampak definitivno drugačna, oz.nekoliko shujšana v obraz, zgledala je pa dost boljš kot z goro make-upa,,,, čisto naravna je bila, nič namazana itd., skratka za pohvalt dobr je zgledala, čeprav mi je aaaantttiiipaaatičččnnaaa - mislim karakter sprnenevadanje pa to, ko govori osladno ipd...
|
|
RE: Helena Blagne pri Mariu 13.1.2011 13:39:52
|
|
|
|
Oceania
|
Sem pogledala slike s FB, katerih link je nalimala Picola. 4. slika mi je bila čudna, ker vedno nastavlja samo en profil. Ugotovila sem, da je pač zrcalna slika, bi moral fotograf s fotoshopom materina znamenja premikat.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?