|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hej hoj - I'm back!
21.3.2006 22:48:46   
Anonimen
No, po dobrih 8 mecehi se vračam. Štalca je končana (skoraj), tona stanovanjskih kreditov je podpisana, naša krav'ca pa raste. V glavnem. Naš nadebudnež je star 14,5 mesecev, len po očetu - ne hodi, razen, če ga nekdo drži za roko, zgovoren po mami (v obeh jezikih user posted image user posted image user posted image user posted image ), sedaj smo se začeli učiti še tretji jezik user posted image user posted image user posted image user posted image , bolni nismo bili nič, imamo 9 zobkov, 13,5 kg in smo veliki 87 cm (ali pa že več). Jaz sem ob kupovanju cunj skoraj bankrotirala, saj smo v enem letu zamenjali 6 kompletnih garderob user posted image user posted image user posted image . Glasbeni okus se mu je spremenil - sedaj več ne posluša Plestenjaka, ampak user posted image user posted image user posted image  Atomik Harmonik, naša najljubša oddaja pa je Raketa pod kozolcem user posted image . Po kom le ima glasbeni okususer posted image  
Dojimo se še vednouser posted image user posted image user posted image , meni pa je uspelo iz 90 kg shujšati na 65 - brez dieteuser posted image user posted image user posted image . Ma sem se že začela bati, da se bom posušilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punce, odkrito povedano, sem vas kar pogrešala, ampak nisem imela priklopa na internet, v službi pa imamo živo norišnico (dobili neki evropski projekt pa vsi delamo kot za stavo)user posted image user posted image .

Poglejte v album, kako smo zrasli!

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hej hoj - I'm back!
21.3.2006 23:02:44   
india
Ojla Raho! Dobrodošla nazaj!
To pa so lepi napredki in lepe slikce! Shodili boste že, tudi okus za muziko se bo popraviluser posted image user posted image , tebi pa je treba čestita za zgubljene kile!user posted image user posted image

No, zdaj pa boš mela dela, če boš hotela ugovotovit za nazaj, kaj se je vse tu pri nas zgodilouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2006 23:20:24   
Anonimen
Z albumom danes ne bo nič. Zato pa - evo naš prvi home page:

http://www.honfleur.co.uk/shop/pages/portraits/crtomir.htm

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2006 6:49:12   
srki
Ej, raho, mali je pa ful faca, pravi mornarček. Lepo, da si nas prišla malo pokukat na forum. Prav fletna družinica ste. Tebi pa čestitke, da ti je uspelo pridobiti tako lepo postavco, pa še tvoj imiđ mi je zelo všeč, sploh frizurca. A veš, da me spominjaš na Jeleno iz E+? Ampak to ni žalitev, to je moj kompliment. Res sexi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2006 6:55:12   
Reja
Dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2006 7:17:57   
Maxica
Dobrodošla spet med nami.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2006 7:58:47   
Magi*
sem se že spraševala, kam si poniknila. naj te potolažim, moja pupa še tudi ne hodi sama, pa je že napolnila 15 mesecev.

mali je pa že velik, 87cm??? mali velikan;)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2006 8:28:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Lepo,da ste vse pošlihtali,da je malček zrastel,da vam je vse v zadovoljstvouser posted image user posted image user posted image Dobrodošla nazaj!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2006 8:31:08   
viv_
O, lepo da si nazaj! Jaz sem se tudi že spraševala, kje si...

No, pri nas je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul novegauser posted image user posted image user posted image

vivuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2006 10:34:41   
HuAnita
Tudi jaz sem te pogrešala... user posted image Sem se že bala, da te je, kot nekatere druge, kdo na RR užalil, pa si odšla za vedno.
Super, da si postala vitkejša, mali je pa itak pravi car.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2006 10:36:01   
kepa*
user posted image Lepo, da si nazaj!user posted image

No, tudi naš 15mesečnik še ne hodi.

Letos pa bo!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2006 10:40:12   
CIPRESA
Welcome back!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?