Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 10:47:34
|
|
|
|
Naja30
|
Sem v 9t in imam ves čas tak izcedek. Včasih se mi zdi, kot da mi voda uhaja... Se hecam, to je značilen izcedek za . Pa tudi če si delala CB in se je nekaj pokazalo, si po moje nova .Ker CB pokaže sli ne pokaže. Ne more danes nekaj pokazat, jutri pa spet nič. A si 2x delala test?
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 11:02:42
|
|
|
|
petruskaL
|
moj + je bil še slabi viden od tega. In ja test sm delala 2x. Danc zjutr še BC mini - več kot jasno negativen. Drugače pa je stanje isto kot je blo. V zadnjem letu mi še ni tok kasnila. Prsi me ne bolijo - niti nimam bohvekok napete, samo bradavičke mam dokaj občutljive. Mam pa trebuh ful napet in trd ko kamen. Izcedek mam pa še zmeri - na vsake tolko ga tok priteče, da mislim da je M.
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 11:09:12
|
|
|
|
Lili2
|
Predlagam ti da čez kak dan spet opraviš test
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 11:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi narediti test čez kakšen dan ali dva, mogoče je premalo hormona... držim petke zate...Nati
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 11:14:20
|
|
|
|
Naja30
|
Test res ponovi čez kakšen dan. Tudi jaz držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 11:41:43
|
|
|
|
Katjusa
|
nosecniski hormon kolkr je men znano se dviguje na dva dni torej cez dva dni naredi se enkrat test ce ne bo M sej vem da je tezko cakat ampak vsi drzimo pesti da ti Bozicek prinese ! Drzi se pa zaposli se s cim da bos lazje cakala kar se pa tice prs pa jst nisem imale nobenih sprememb edini znak je bil izcedek, ki pa je pri meni bil rumenkast in pa driska, ki sem jo dobila ravno na dan pricakovane M! Dokler se M ne prikaze vedno ostaja upanje kljub negativnemu testu! Upam da ti bomo lahko kmalu cestitale LP Katja
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 11:47:33
|
|
|
|
inja2
|
ojla petruskaL a pri tebi je še vedno enako stanje kot je bilo, jaz bi na tvojem mestu počakala do naslednjega tedna in če je še nebi bilo, bi šla k zdravnici na krvni test.... pri meni je tudi situacija še vedno enaka, samo sem danes dobila rjavkast izcedek in mi je brezveze delat test, k to ponavadi pomeni pa veliko sreče
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 11:56:42
|
|
|
|
petruskaL
|
inja2 kaj naj rečem - glavo gor pa naprej!!! Meni je najbolj bedno to dejstvo, da ni ne in ne . Nej bo kar hoče, sam nej neki bo že. Sej me je zjutr tist BC mini prou iz tira vrgu, sam sem se potolažila, da M pa še vedno ni. Zdej mi je pa že prou useglih sam nej se neki pokaže. Danes sem sitna kot menda letos še nism bla. Če se tale ne pokaže prej bom res delala test enkrat drug teden. Zdej grem domov na Primorsko (sm v Lj čez teden) pa ga tud s sabo ne bom vzela, da me slučajno kaj ne prime. Enkrat v sre al pa čet bi blo pa po moje spet uredu probat. Kr če je kaj drugega narobe, da M ne pride je tut fajn čimprej h G, da se to zrihta ni tko? TOK MI JE LEPO PUNCE DA DRŽITE PESTI ZAME....JAZ PA TUD DRŽIM ZA VSE VAS, KI BI RADE MELE , ZA TISTE KI PA ŽE VESTE DA MATE PA DRŽIM PESTI DA BO ZDRAVJA CEL KUP IN ŠE MAL
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 12:30:48
|
|
|
|
Anuš
|
Tudi jaz nisem bila čisto ziher po testu- je blo tko švoh... Opravila sem ga po 5. dneh zamude. In sem šla takoj še isti dan h G, mi je dala napotnico za laboratorij. In domov sem odšla z najlepšo novičko- . Malo drago te lahko pride kupovanje telih testov, laboratorij je pa zastonj. Greš tja in rečeš: "Mislim, da sem noseča".
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 13:11:38
|
|
|
|
petruskaL
|
kaj to grem brez napotnice ? Ma kašno vezo z osebnim zdravnikom? Jaz mam os.zdravnico na Metelkovi - in kaj pol to zgleda tako - uletim po službi na Metelkovo direkt v laboratorji in prijavim "Mislim, da sem noseča" ? Za čimprejšnji odgovor se zahvaljujem, ker v primeru, da je to tko bi jaz to kr danes uredila....
|
|
|
|
RE: HejHoj punce POMOOČČČ 23.12.2005 13:12:48
|
|
|
|
petruskaL
|
uuuu sori...zdej sm bolj natančno prebrala... Ja glede na to da je moja G 200 km iz Lj, ne bo pa nič
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?