Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hehe...povejte še ve kaj... 20.11.2006 15:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima kolk časa ste skupaj že s svojim partnerjem in če je še vedno med vama prisotna telesna privlačnost ,tako kot na začetku zveze?? Vaš še vedno tako vzburi,ko ga vidite? Se je partner med tem časom spremenil, mislim vizualno (zredil,zapustil..) in tudi drugače (obnašanje)??? Jaz sm s fantom skup 4 leta in včasih me ne privlači,včasih pa bi ga najrajš pojedla od poželenja. Vmes se je zredil za kakih 15 kil ( sej jaz sm se tudi,ampak ne za tolko ),sam to je od moje dobre kuhe ,no zdaj pa je ful shujšal in nenamerno,tko da je zdaj pravi suhi pišek.Hvalabogu,da hod sedaj na fitnes,da bo izoblikoval svoje telo, tako si ga bom želela še bolj!!!
|
|
|
|
RE: Hehe...povejte še ve kaj... 20.11.2006 16:06:14
|
|
|
|
soncece24
|
Moja ljubezen do partnerja ni pogojena z njegovimi kg.
|
|
RE: Hehe...povejte še ve kaj... 20.11.2006 17:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Hehe...povejte še ve kaj... 20.11.2006 17:51:26
|
|
|
|
srki
|
Skupaj sva skoraj 10 let in strast do njega še vedno gori. Še bolj kot prej, se mi zdi. Kadar gre za nekaj časa na teren in potem, ko se vrne in ko ga čakam, mi še vedno po trebuhu letijo metuljčki, Srce mi noro nabija, noge se mi včasih prav šibijo.....
|
|
|
|
RE: Hehe...povejte še ve kaj... 20.11.2006 19:11:13
|
|
|
|
ronja
|
Enako kot srki, samo da sva skupaj samo 7 let pa pol. Ne znava bit dolgo en brez drugega, nekaj manjka. Pa sicer nisva nesamostojni bitji, ampak zaspat na njem je nekaj čisto drugega kot na blazini... Nisva se še nič spremenila, zredila ali shujšala, oba sva zelo športna, včasih se vprašam, če mu bojo moje prsi še tako zelo všeč tudi po dojenju, ko se baje povesijo , privlačna sva si še vedno in po moje privlačnost je pogojena tudi z izgledom (pa vonjem pa glasom, pa...) Kak človek je lahko zlat, ampak če ti ne zgleda v redu, ne moreš bit z njim... Ljubezen pa s tem ni pogojena, seveda ne!
|
|
|
|
RE: Hehe...povejte še ve kaj... 20.11.2006 19:51:06
|
|
|
|
Sita
|
Skupaj živiva 18 let in pol. Med nama je telesna privlačnost še stokrat močnejša kot na začetku zveze, ker se znava popolnoma odpreti in se prepustiti drug drugemu brez kakršnih koli zadržkov. Seveda sva čisto nora drug na drugega, ljubezen je strastna in neustavljiva, da je velik problem, če sva predolgo skupaj in zlasti, če sva sama. Ker potem bi se kar ves čas ukvarjala drug z drugim ... Njegovi dotiki me še zmeraj spravljajo ob pamet in že v njegovi bližini vzdrhtim kot list na drevesu že ob najmanjši sapici. Vizualno sva se oba spremenila, jasno, saj sva starejša, malo je že pleške in jaz sem že siva in tudi zredila sva se vmes, no zdaj sva spet shujšala, ker skupaj telovadiva in tečeva, ker se tako preprosto bolje počutiva. vendar še nisva na teži, ki sva jo imela na začetki, obema, zlasti pa meni, še kar nekaj fali, da pridem nazaj .... Vendar najino poželenje ni odvisno od kilogramov. Zakaj ostaja ta močna kemija, se tudi sama sprašujem že nekaj časa, ker slišim, da je pri večini drugih drugače - da ostajajo sicer povezani, vendar bolj prijatelji kot strastni ljubimci. Svojega moža ne bi nikoli zamenjala za popolnega postavnega mladeniča, tudi v postelji ne. Obnašanje ne vem, zagotovo pa sva zrelejša, se veliko bolje razumeva kot na začetku, oba sva veliko bolj tolerantna drug do drugega, popolnoma zaupava drug v drugega in se globoko ljubiva. Sva najboljša prijatelja in strastna ljubimca.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?