|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hauck Roadster
28.9.2004 19:09:44   
Tina26
Lep pozdrav vsem skupaj :)

Zanima me ali ima katera izkušnje z tem vozičkom oz. ali ste ga že videle v živo in kje? :zmeden:
Ali pa vsaj lanski model (brez 2005).

Hvala že naprej za vse informacije

Tina in :duda: 21(7/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hauck Roadster
29.9.2004 11:06:42   
Anonimen
Imam izkušnje, videla sem ga v živo, imam ga doma in ga prodajam. Je super voziček, zelo lahek, tehta 11,5 kg, kar pomeni, da je super vodljiv. Kljub temu, da prednjega kolesa nima gibljivega, kot pri Quinnyjih, se ga z lahkoto vodi, sploh ne veš, da je ovinek. Je priporočljiv za starše, ki radi rolajo z vozičkom. Kot veš, pa je to trikolesnik, ima velika, napihljiva kolasa, naslonjalo se spusti do ležečega položaja, zato je primeren od rojstva otroka dalje. Roč ima nastavljiv po vipini, zavori ima dve, ima tudi veliko nakupovalno košaro. Naš je sive barve v kombinaciji s svetlo modro in je zelo ohranjem, kot nov, ker se Tibor nikoli ni maral voziti v vozičkih. V nobenem. Cena pa je minimalna, 25.000 SIT. Zraven podarim še dežno pregrinjalo, brez katerega si sprehodov z vozičkom ne znam predstavljati. Smo pa iz Kranja. Če te zanima, javi, ti lahko pošljem sliko.

(odgovor članu Tina26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hauck Roadster
29.9.2004 16:08:54   
Tina26
Hojla
Najlepsa hvala splisni. :rozica:
Jaz bom ta vozicek dobila cez 14 dni. :bravo: Pa sem se ustrasila da ni za majhnega dojencka oz. ker nima gibljivo kolo da je tezek za obvladovanje. :ups:
Zanima me se, ce mogoce ves kako naj resim to, da bo moje dete zimsko, zraven pa ni za dobiti kake kosare oz. vrece?? :zmeden:
Hvala ti se enkrat

Tina in :duda: 22(1/7)

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hauck Roadster
30.9.2004 8:55:15   
Anonimen
Boš pač kakšno drugo košaro kupila in jo dala v voziček. Moj otrok je rojen marca, pa sem zato naslednjo zimo, ko smo voziček kupila, v Toysu kupila zimsko vrečo temno sive barve in je bilo prav lepo in toplo. Ampak za take majhne je po mojem skoraj boljša torba. Da ga lahko kar z njo vred iz vozička vzameš in neseš v toplo stanovanje.

(odgovor članu Tina26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?