|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hardi! Da ali Ne?
13.2.2007 8:39:00   
romy
Zdravo!

Zanima me če katera od vas nakupuje hrano, živila,...v Hardiju. Kakšna se vam zdi kvaliteta izdelkov, cena,...
Sicer sem bila nedolgo časa nazaj v eni izmed trgovin, ravno slučajno sem sam po eno svečo skočila, ko sem šla na grob, pa sem se malo bolj osredotočila na cene. Zdijo se mi zelooo nizke v primerjavi z drugimi trgovinami.
Ali je za vas ponižanje če kupujete v Hardiju, enkrat sem slišala od nekoga da je Hardi za "cigane" in reveže user posted image
To mi je sicer čisto mimo!

Kaj mislite ve??

Hvala za odgovore, res ne vem kaj danes že celo jutro mislim na ta Hardi, ampak ni mi pomoči user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hardi! Da ali Ne?
13.2.2007 8:46:52   
muki1
Pijač tam ne bi kupovala, ker se mi zdijo že na pogled strupene. Tisti sokovi, pa tiste gazirane pijače, neke kvazi koka kole, pa fante.... tega res nikoli....

Pa sladkarij tudi ne user posted image
Ne vem, meni mora čokolada že v lušten papir biti zavita...tam so vse neke grde user posted image .
Imaš pa seveda ogromno izdelkov blagovnih znamk, ki so zastopane tudi pri ostalih trgovcih.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2007 8:52:48   
ribica.
Določene stvari se splača kupovat tam. Naprimer čipse in kake piškote, pa moko, pa men je ful dober tist sir za namazat, pa paprike iz ozimnice....  Pa kaj pol če je iz hardija, če je tebi dobro te pa res briga mnenje "elite", ki kupuje drugje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2007 9:25:38   
vesna.com
To pa res nima veze kje drugi kupujejo.Boš pa najbolje sprobala sama.Saj veš,okusi so različni.Z moje strani:pijače in čokolade so zanič,meso in salame ne upam kupit,jogurti in namazi so dobri,tudi sirčki,bonboni večinoma dobri,piškoti polovica dobri,čips odličen,fižol, pesa dobri,čebulice one male v kisu suuuper,pire krompir v vrečki tud doberuser posted image , kečap ipd. zanič,čaji tko tko,zdej se pa ne spomnem več.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2007 9:59:01   
noe
Moj kolega je delal tam počitniško in je bil tudi v La palmi, kjer ulagajo hrano za njih.
In kar je povedu, me zmrazi ob misli na Hardi. Hvala ampak raje NE hvala, rajši plačam malo več, pa čeprav zaslužim malo. lp

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2007 10:18:47   
romy
Moj kolega je delal tam počitniško in je bil tudi v La palmi, kjer ulagajo hrano za njih.
In kar je povedu, me zmrazi ob misli na Hardi. Hvala ampak raje NE hvala, rajši plačam malo več, pa čeprav zaslužim malo. lp

Ja daj še nam povej, ki ne vemo, zato pa sprašujem-o!! Zakaj te zmrazi?
Kaj bi bilo lahko tolk narobe pri hrani ki jo vlagajo? Če malo bolj pomislim se mi zdi, da verjetno imajo iste postopke kot vsi ostali....ne vem no malo mi je mimo touser posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2007 10:25:21   
Anonimen
Jaz sem že v parih proizvodnjah hrane delala in povsod je isto. Če bi ljudje vedeli kaj delamo ne bi nič več jedl. Ne mislim na to. K pol bi jedla sam še domač krompir kuhanuser posted image

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
13.2.2007 12:02:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 12:53:26   
MH0
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

.... Če bi ljudje vedeli kaj delamo ne bi nič več jedl. ...

No, povej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2007 12:56:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MH0

.... Če bi ljudje vedeli kaj delamo ne bi nič več jedl. ...

No, povej.

Nočeš vedet verjemi.

Dejstvo je da je večina hrane masovno delano in se ne gleda glih če še kej "neprimirnega" not zleti. Sadje in vse je pošprican da dlje drži. Pač tko je.
Najhujš so kkšni narjeni sendviči in razna hrana  iz vrečk(ala juhe ipd.). Tam not je pa res vse možno.

(odgovor članu MH0)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2007 13:23:23   
škratek
Mislim, da je bolje kakšen evro privarčevat drugje (oblačila, tona igrač,...) kot pa pri hrani. Sem za to, da se kupuje hrana, ki vsaj veš kje je narejena n če je le mogoče s čim manj konzervansi, sladili (čudne pijače), ter ostalimi dodatki. Mi doma jemo skoraj vso domačo zelenjavo in sadje (na srečo imamo to možnost).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2007 13:25:27   
Gordana-3
a misliš, da drugje ni tako? imam znanca, ki je nekaj časa delal v celjskih mesninah. domače? saj ne moreš verjet, kaj se dela z mesom? ali pa ko smo bili na kakšnih ekskurzijah in smo gledali kako delajo hrenovke?! naši otroci jih pa obožujejo. no, vsaj moja pupa jih. vsi jih kupujemo, pa vemo, da je tam not zmleta vsa svinjarija od mesa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2007 13:25:42   
lemavrica
V Hardiju ne kupujem ker mi kvaliteta robe tam ne odgovarja. Res je bolje prišparat kje drugje in kupovat kvalitetno hrano. Men že TUŠ včasih ne potegne pa je čist ok trgovina.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2007 13:29:40   
škratek
Mi ne jemo hrenovk, ker je to zgolj malo mesa, večinoma pa zdrobljen led in dodatki. Ko pa sem rekla domače nisem mislila od celjskih mesnin ampak pravo domačo hrano -doma pridelano. Kar pa se tiče mesa -lahko kupiš meso iz bio kmetij ali pa  takšno s kontroliranim poreklom.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.2.2007 13:44:33   
romy
Jaz mislim da pa nima take veze češ kako delajo hrano za hardi! Po moje jo tut za tuš, mercator ali pa špar ne delajo nič bolj drugače in je ravno tako vse pošpricano, pa z konzervansi in sladkorjem...itd.

Mislim da gre za predsodek kakršnega sem napisala že v prvem postu:
Ali je Hardi res za "cigane" in reveže??

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.2.2007 13:48:42   
škratek
En dober članek na podobno temo je danes v Oni (zakaj imamo slovenci slabšo robo od ostalih držav EU, vendar po enako visoki ceni).

Da se razume nič nimam proti Hardiju,čeprav tam ne kupujem, tudi pri drugih trgovcih preberem deklaracijo.

< Sporočilo je popravil škratek -- 13.2.2007 13:49:49 >

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.2.2007 15:05:14   
Anonimen

Jaz sem že v parih proizvodnjah hrane delala in povsod je isto. Če bi ljudje vedeli kaj delamo ne bi nič več jedl. Ne mislim na to. K pol bi jedla sam še domač krompir kuhanuser posted image

Se podpišem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.2.2007 16:45:16   
noe
Jaz ne mislim da je to hrana za reveže in cigane, kot praviš ti, po moje je to hrana , ki je nebi smel jest nobeden.To je samo moje mnjenje, zato ne kupujem v Hardiju in drugih diskontih.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.2.2007 18:21:43   
Anonimen
Jz grem pa v Hardija vedno kupit sladkarije za novoletna darila - imajo ful dobre danske piškote v tistih aluminijastih škatlah. So ful dobri, kvalitetni in poceni v primerjavi z tistimi angleškimi piškoti (ne vem kako se jim reče), ki so 3x dražji od teh samo zaradi imena, ki ga nosijo.

Včasih imajo tudi kake dobre bombonjere (tiste mlečno čokoladne školjke).

Drugega tam ne kupujem.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.2.2007 10:43:31   
MH0
Dvomim, da lahko kar tako s prstom na prodajalca kažeš. V končni fazi pa so izdelek naredile roke kitajskega otroka le 'napis' je drug. Skratka, ne bi posploševal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.2.2007 20:05:35   
Anonimen
zdej bom pa še jaz nekaj povedala, v hardija hodim od kar sem pogruntala da prešparam, samo trije primerji: za isto fasengo; tuš 40.000 sit, mercator 45.000 sit hardi 25.000 sit! men se zdi da n i fasenga nic slabja kot v ostali trgovini!

(odgovor članu MH0)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 17:44:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 17:46:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
15.2.2007 18:00:00   
Anonimen
V Hardi ne hodim,ker hrane ne kupujem veliko,sem pa nekajkrat šla po čistila,vendar mi niso odgovarjala.Morda zato,ker sem navajena tistih,ki jih že leta uporabljam.Kdor  mora dobro premisliti,kako bo prišel skozi mesec,normalno,da gre v poceni trgovino.
Nekaj me je pa zbodlo.Za cigane in reveže.Nikoli se nebi spustila tako nizko,da kaj takega izjavim,saj preko noči vsakdo lahko postane revež. Ne podcenjujmo ljudi,ki imajo manj kot mi,ker to se v življenju hitro obrne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
15.2.2007 23:17:23   
F*S*M
Jaz osebno sem zelo prskutna glede hrane in tudi izbirčna, najraje kupujem v mercatorju njihove izdelke jer na embalaži vedno piše iz katere tovarne so pa še to mi je šeč da je vse več ali manj slovenskega porekla. Sparove znamke sploh ne kupujem kjer ni skoraj na nobeni embalaži napisan proizvajalec zame osebno proizvedeno v EU ne pomeni nič. V hardiju sem bila mogoče 2krat mi je od rok in predvsem verjetno nimajo tudi stvari ki bi jo jaz dala v usta.

Tako da nebi rekla da je za reveže in cigane, rekla bi da je za ljudi ki niso izbirčni kakor jaz, ker jaz se izbirčna na 1000potenco

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?