|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Halkidiki in Pelion
13.2.2012 19:20:13   
latris
Za letošnji dopust smo razmišljali da bi šli v Grčijo. Vem, da je bilo na to temo že kar nekaj napisanega, pa vseeno. Šli bi s počitniško prikolico in me zanima kakšne so kaj ceste na Pelionu? Baje je kar gorat, ne vem pa kakšne so kaj ceste. Kaj ste si ogledali? Za Halkidiki me pa zanima, če je možno spanje na plažah (za tiste, ki ste bili tam z avtodomom) in pa tudi, kje so kakšne fine plaže.

Že vnaprej hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Halkidiki in Pelion
13.2.2012 19:37:14   
al1*
Na Halkidiki je kampiranje izven kampov načeloma prepovedano. Koliko so pa pri tem strogi, ne vem. Ceste na Halkidiki in na Pelionu so bolj kot ozke ovinkaste. Drugače pa pač normalne ceste. Plaže so na obeh delih večinoma peščene.
Mi smo vmes spali še v Leptokarii pod Olimpom.
Ogledali smo si srednji prst, ker smo tam kampirali, šli smo z ladjico na izlet do Ouranopolia. V Leptokarii smo šli še naogled mesta Dion - priporočam!
Na Pelionu pa je en kup majhnih vasic in lepih plaž.

lp

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2012 9:49:02   
HHH
Mi smo bili lansko leto z avtodomom. Sanjske počitnice!!! Letos gremo spet. Obkrožili smo celinsko Grčijo, zgornji - zahodni del Peloponeza in se vračali čez Albanijo, Črno goro, Hrvaško nazaj domov. Meni je bilo najbolj všeč na Peloponezu. Čudovite peščene plaže, skoraj prazne. Spali smo v kampih, pa tudi na plažah.

Halkidiki je bil sicer v planu, a smo zavili desno proti morju, saj smo imeli vožnje vrh glave dosti in silno potrebo po morju. Namenjeni smo bili na Pelion, a smo v Korinosu srečali par iz Makedonije, ki nam je to odsvetoval, češ da so ceste preoske za avtodom in luknjaste. Kasneje smo se ponekod (Lefkadauser posted image ) vozili po še stokrat hujših cestah, tako da mislim, da bi zmogli tudi Pelion. Morda letos.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2012 20:35:28   
latris
Hvala za odgovore. Mi že odštevamo dneve, gremo 8.8. user posted image . HHH a ste vi že nazaj iz Grčije ali šele greste? Sem slišala, da so letos v Grčiji bolj prazne plaže. Al 1 bomo si šli pogledat še Dion, hvala za info.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2012 20:36:23   
latris
Hvala za odgovore. Mi že odštevamo dneve, gremo 8.8. user posted image . HHH a ste vi že nazaj iz Grčije ali šele greste? Sem slišala, da so letos v Grčiji bolj prazne plaže. Al 1 bomo si šli pogledat še Dion, hvala za info.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2012 14:31:01   
Lolek in Bolek
latris- vidim da ste tik pred odhodom, mi pa v povratku. Prišli smo z juga grčiji, pa se mi plaže niso zdele nič kaj pretirano prazne. ponekod, na plaži celo nisi dobil frej ležalnika, zato je pela naravna senca....user posted image

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2012 20:42:00   
HHH
Malo pozno ampak vseeno.
Ja, smo že nazaj. Bilo je suprer. Glede na lansko leto, pa je ful manj turistov, kampi prazni. Nam je bilo ravno to fajn, ampak razlika od lani do letos je pa res velika. Bili smo pa v celinski Grčiji in na Peloponezu.

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Smučišče Kandrše – Vidrga
photo
Ob cesti Moravče-Zagorje, 50 kilometrov od Ljubljane, ležijo Kandrše. Kandrše so naselje v občini Zagorje ob Savi. Manjš...
5 idej za zimski družinski izlet
Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?