|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Haematoma placentae
20.7.2006 22:59:16   
Metika
Sem se že enkrat oglasila, tokrat me zanima, če vam je kaj znana ta diagnoza.
Na kratko moja zgodba: v 17.tednu odteče plodovnica in moje nosečnosti je nepreklicno konec. Kot verjetni vzrok mi navedejo kakšno vnetje. Danes pa pridem z dopusta in dobim še histološki izvid, ki pravi, da vnetnih sprememb ni videti, diagnoza pa je "heamatoma placentae" - kot jaz razumem, je v delu placente bilo videti krvavitve. Saj bom svojo ginekologinjo prosila za razlago, ampak danes me to tako teži, da bi, če se le da, imela kakšno razlago že prej. Vam je kaj znano? Se je kateri kaj takega zgodilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Haematoma placentae
28.7.2006 10:36:30   
Anonimen
Metika, moja prijateljica je tudi imela tako diagnozo. Pa se ne morem spomniti kakšna je razlaga le-te.

Kaj pa ti je rekla ginekologinja?

(odgovor članu Metika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2006 22:59:49   
Metika
H ginekologinji grem enkrat ta teden, tako da mi bo takrat razložila. Se bom takrat oglasila, da razlago delim še z vami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2006 13:55:30   
Metika
Ginekologinja mi je tako razložila: ta diagnoza pomeni, da se je del placente odluščil, vendar lahko samo ugibamo, ali je bil to vzrok za odtek plodovnice ali se je to zgodilo naknadno, kot posledica. Torej po tej razlagi ne vem o vzroku za moj splav nič več kot prej, bo očitno to osatal skrivnost. Sklenila sem, da na to ne bom več mislila, se bom raje usmerila v prihodnost.

(odgovor članu Metika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2006 16:25:20   
Jančika_
Metika, želim ti vse dobro. 

(odgovor članu Metika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.