Njuškalo
|
Po maši k župniku prihajajo farani, mu podajo roko in se mu lepo zahvaljujejo. Pristopi tudi lepo oblečen možak in reče: "Gospod župnik - za **** dobro pridigo ste imeli!" "Me veseli, da vam je bila všeč, vendar bi vas prosil, da takih besed ne uporabljate, ker se to v cerkvi ne spodobi." "Kakorkoli že," nadaljuje možakar, "vaša pridiga mi je bila tako všeč, da sem vam ****nil 100 evrov v puščico." "Ma ne me ****t!" odvrne na to župnik Nek par je bil porocen skoraj ze dvajset let in vsakic, ko sta seksala, je moz vztrajal, da to pocneta pri ugasnjeni luci. Vendar se je po dvajsetih letih zeni to zdelo ze malce neumno, zato je sklenila, da bo skusala prekiniti to neumno navado. Tako je neke noci sredi seksa prizgala luc in, ko je pogledala malce nizje, je vsa sokirana videla, da ima njen moz v rokah igracko na baterije....vibrator. Bil je mehak in cudovit... mnogo vecji od njegovega. Ko je to videla, je popolnoma znorela: "Ti prasec, kako si mogel vsa ta leta imeti taksno skrivnost!! Boljse zate, da takoj razlozis zadevo!!" Moz jo mirno pogleda v oci in rece: "Jaz bom razlozil glede igracke,....... ti pa razlozi glede otrok, ki jih imava." Dva piflarja se pogovarjata: - "Poslušaj, starši so odpotovali, prazno bajto imam!" - "Blagor tebi, boš lahko na glas in v miru ponavljal snov!"