|
RE: Ha, ha zna bit res... 13.4.2010 9:27:14
|
|
|
|
hektorina
|
Blondinka je kupila opremo za smučanje na vodi in sedaj išče morje s primerno strmino. _____________ Kako vemo, da je avtomehanik seksal? Ima čist sredinec. ______________ Na carinski kontroli, tovornjak pelje iz Hrvaške v Slovenijo, carinik vpraša šoferja: "Kaj prevažate?" "Nič, v Krko grem po kotracepskijske tablete." "Odprite cerado!" Carinik pogleda noter: "Človek božji, kamion je vendar poln nosečih žensk!" Voznik se udari po čelu: "Oh, seveda, oprostite, pozabil sem, danes je petek in v firmo vračam reklamacije." ______________ Človek pride na recepcijo hotela: "Koliko stane prenočevanje v tem svinjaku?" "20 Eurov na svinjo." ______________ "Si ti rojen v zakonski zvezi?" "Delno." "Kako delno?" "Ata je bil poročen, mama pa ne." ______________ Spolni manijak pride na pregled k zdravniku. Zdravnik: "Z masturbiranjem morate prenehati." "Zakaj?" "Rad bi vas pregledal." ______________ Babica in deda se odločita, da bo deda poskusil z viagro. Zvečer ona leži v postelji, deda pa pride do vrat spalnice in potrka. Babica: "Pa pridi že, zakaj trkaš?" Deda: "Ne vprašaj, zakaj trkam, vprašaj, s čim trkam!" ______________ Ni res, da so vse ženske enake. Neketere so še slabše. ______________ Stuširam se vsak dan, pod pogojem, da je prva nedelja v mesecu. _____________ Nikoli ne pijem, razen ko sem v družbi ali sam. _____________ Nekoč se je oblačila na kredit, zdaj se slači za keš. ______________ Sta dve osnovni resnici: 1. Ženske so pametnejše od moških. 2. Zemlja je ravna plošča. ______________ Ni greh biti grd, ampak ti pa že pretiravaš. ______________ Peki so čudni ljudje. Noter dajo malega in mehkega, ven pa potegnejo velikega in trdega. ______________ Najhujše, kar se ti v zakonu lahko zgodi je, da tvoja žena postane vdova. ______________ Nobena ni toliko grda, kolikor lahko jaz popijem. _____________ Če drži, da pametnejši popušča, je moj tamali vedno bolj pameten. ______________ Ženska je kot alkohol. Najprej te opije, nato pa ti gre na jetra. ______________ Jaz ne potrebujem blondinke, tudi sam sem na trenutke glup. ______________ Moški gospodarijo svetu, ženske pa moškim. _____________ Zelo debeli par se spravi v posteljo delat domačo nalogo. On zleze gor, čez minuto pa pravi: "Draga, grem ugasnit luč." "Zakaj, dragi, ali ti je nerodno?" "Ne, žarnica me žge po riti..."
|
|
|