Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: H kateremu zdravniku po operaciji? 20.9.2007 19:44:49
|
|
|
|
Magi*
|
to pa prvič slišim. meni so po posegu dejali, da mi tista napotnica, s katero sem prišla na operacijo velja 2 ali 3 mesece (pozabila kolk točno) in pridem z njo na pregled h kirurgu. sem se pa takoj naročila, no, naslednji dan po operaciji kar preko mejla v Leonišče. prišla tja v sprejemno, dala vse dokumente in sem bila pregledana. po operaciji te mora vedno pregledati tisti, ki te je operiral. on/ona ima tudi izvide in te potem odneseš svojemu ginekologu. po moje je to dosti bolj logično. pokliči jutri v Leonišče ali pa jim pošlji mejl in ti bodo gotovo pojasnili.
|
|
RE: H kateremu zdravniku po operaciji? 21.9.2007 9:15:41
|
|
|
|
LuNa73
|
Ponavadi je tako, da imaš pregled pri tistem kirurgu, ki te je operiral. Moja napotnica za operacijo je bila za "enkratno" uporabo. Na odpustnici mi je pisalo, da morem prinest za kontrolo novo napotnico, ki je veljala 3 mesece. Itak pa ne vem, kako je tvoja ginekologinja mislila, da bo ona odločla al si "perajt" za kontrolo kirurga al bo kr njena kontrola zadosti . V praksi je tako, da je NUJNA kontrola pri kirurgu, ki je vodil operacijski poseg! Ti kar vztrajaj pri napotnici! Pa ja kirurg najbolj ve kako in kaj!
|
|
|
|
RE: H kateremu zdravniku po operaciji? 21.9.2007 9:37:21
|
|
|
|
pety78
|
Sem klicala v Leonišče in se zmenila, da pridem na pregled na dogovorjeni rok kar samoplačniško. Napotnica mi pa ne velja več, saj sem jo dobila nekje konec januarja in sem do maja čakala na operacijo. Jutri bo pa že 4 mesece po operaciji.
|
RE: H kateremu zdravniku po operaciji? 21.9.2007 11:06:51
|
|
|
|
LuNa73
|
hmmmm...pejt ti kr lepo k svojmu ginekolgu-takoj zdaj -in mu reč za napotnico in naj ga ne fiksa! Pa zakaj bi plačevala nekaj, kar ti pripada "brezplačno"! Lej, more ti jo napisat!
|
|
|
|
RE: H kateremu zdravniku po operaciji? 21.9.2007 11:27:33
|
|
|
|
pety78
|
Saj vem, ampak imam ginekologinjo v Celju, ki je drugače res super, jaz sem pa v Lj, pa dam več za pot kot pa za plačilo pregleda. Če bi bil pregled dražji, bi pa ziher šla in naredila štalo. Pregled pa stane 26 EUR, za informacijo. Ok, res da tolk nafte ne porabim in s cestnino tudi ne pride toliko, ampak nekaj manj, ampak je tu še čas, ki si ga ob današnjem delovnem času težko vzamem, glede na to, da smo se še na Gorenjsko preselili. Raje plačam, če mi napotnice ne morem poslat.
|
RE: H kateremu zdravniku po operaciji? 21.9.2007 11:40:37
|
|
|
|
LuNa73
|
veš kaj, jst bi poklicala še enkrat mojo G in še enkrat prosla da mi jo pošle . No, pa še ena celjanka preseljena daleč stran ! Itak pa naredi, tako kot misliš da je prov!
|
|
|
|
RE: H kateremu zdravniku po operaciji? 21.9.2007 13:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tega nikoli ne bi naredila, ker če ti piše da ti je napotnica veljala 3 mesece, je logično, da ti jo novo izda. Mora!!! In takole špilat samoplačniško mi je totalno neumno, ker navsezadnje plačuješ zavarovanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?