|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HVAR apartma ali hotel
2.7.2006 10:31:29   
Laubica
Ve ki ste že bile na Hvaru al ste bli v hotelu al apartma .Mi se ne mormo odločit in nič niti ne poznamo .Ali imate kak naslov fajn apartmajev pa pomožnosti da bi lahko šla naša psička zraven.No upam da bo še kaj fraj če ne drugo vsaj soba.Smo pa 3 in mali pesuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HVAR apartma ali hotel
2.7.2006 11:12:38   
Anonimen
Jst sem  bila v hotelu in mi je bilo dobro.

Kdaj bi pa ti rada šla? Julij, avgust?

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2006 13:07:18   
Laubica
od 24.7 do 2.8

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2006 13:08:04   
Laubica
aja pa kateri del Hvara priporočate

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2006 14:11:42   
Anonimen
Za julij ni težko najti kaj prostega, še ni gneče. Lahko pogledaš na net ali v njihov "Salomonov (Plavi) oglasnik". Če ga rabiš, mi piši na zs, pa ti ga pošljem.

Priporočilo? Meni je bilo povsod lepo....
Če greste z majhnim otrokom, je primerna plaža tudi v samem mestu Hvar; se mi zdi, da tudi v Stari Gradu.
Zadnjič sem bila v Hvaru pred dvema letoma, v juliju in ni bilo pretirane gneče. Ko pa v začetku avgusta navalijo Italijani pa je tam kot v enem velikem cirkusu user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2006 15:01:54   
Laubica
Hvala Mič zaenkrat če bom rabla ti pišemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2006 20:46:55   
marcela
Jaz nad plažo v Starem gradu nisem bila ravno navdušena, sploh, če imate malega otroka. Lepa je pa v Jelsi pri hotelu Mina, drugje v Jelsi grozna. Ko smo mi čakali avgusta na trajekt v koloni za Hvar je domačinka hodila od avta do avta in ponujala apartma. Mi smo bili v hotelu Helios v starem gradu. Ne priporočam! Fajn je pa on poleg Heliosa z bazenom, a se ne spomnim imena. A je boljši apartma ali hotel je pa odvisno od tega, če se ti ljubi na dopustu kuhat ali ne. Meni se ne.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2006 10:39:11   
Laubica
Hvala lepa to so koristne informacije- men pa za kuhanje ni problem

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2006 21:55:19   
BLAŽIKA
Priporočam hotel Lavanda v Starem gradu ali pa arkada ima zelo velik in lep zunanji bazen pa en košček peščene plaže je spodaj pod hotelom.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?