Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HTL. OCEANIS BEACH RESORT - KOS 25.1.2010 20:30:57
|
|
|
|
Ana009
|
Poglej si na google earth ali maps.. mi smo tako rezervirali pocitnice... da ves, koliko je do morja ipd. pa verjetno imajo svojo spletno strann. aja se to: v google vpises direktno ime hotela .. in te ponavadi poveze..
|
|
|
|
RE: HTL. OCEANIS BEACH RESORT - KOS 25.1.2010 20:39:07
|
|
|
|
gita10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana009 Poglej si na google earth ali maps.. mi smo tako rezervirali pocitnice... da ves, koliko je do morja ipd. pa verjetno imajo svojo spletno strann. aja se to: v google vpises direktno ime hotela .. in te ponavadi poveze.. ja to že vem ampak me bolj zanimajo osebne izkušnje. Je bilo lansko leto izredno veliko Slovencev tam pa sem si mislila, da se sigurna kakšna rr-ejevka najde med njimi.
|
|
|
|
RE: HTL. OCEANIS BEACH RESORT - KOS 26.1.2010 9:55:11
|
|
|
|
BAMI
|
Pozdravljena. Z družino smo bili v sredini septembra natančneje od 13. - 23. 09 2009 v hotelu dimitra beach, kakšnih 8 km iz mesta Kos (v smeri proti tistim naravnim termam). Bili smo zelo zelo zadovoljni, namestili so nas v dokaj velik apartma, zelo lepo urejen, drugače pa smo imeli all inclusive. Hčerkica je takrat bila stara 10 mesecev in je bila tam glavna. Osebje je bilo zelo profesionalno in prijazno. Skratka res je bilo vse idealno. Kaj dosti mi sicer nismo vandrali po otoku (zaradi otroka, kajti bilo je še kar vroče). Ogledali smo si le te terme im mesto Kos. Ta hotel o katerem ti sprašuješ sicer ne vem točno kje se nahaja, predvidevam pa, da prav tako v neposredni bližini mesta Kos. Edina kar bi vas opozorila je to, da v tem hotelu kjer smo bili mi, zgleda da je na ugodni legi, ni moteče pihal veter. Medtem, ko v tistih hotelih v mestu oz. neposredni bližini, kopanje v morju skoraj cel teden, razen enega dneva ni bilo dovoljeno, zaradi premočnega vetra. Pa nismo bili daleč narazen ampak zgleda, da zadosti da smo bili v zaveterju. To je bilo takrat, možno pa seveda, da ni zmeraj tako. Pišem le lastne izkušnje iz določenega trenutka. Drugače imate vse tam dostopno, od avtobusov, do renta cara,... V glavnem jaz vsakemu priporočam Dimitra Beach hotel. Čisto, urejeno, odlična hrana, ogromno bazenov, plaža tik ob hotelu, ležalniki in marele zastonj, super animacija,.... Prijetno dopustovanje in lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?