|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG je mimo
29.3.2005 7:47:09   
Sandra78
Pozdravček, pupe!:bravo:
Ja,ja, dobre volje sem, ker sem končnooooooooo dala skoz ta HSG. Ful je bil zoprn občutek, skoraj bi bruhala tam gor na mizi. Hvala bogu, da je bilo hitro mimo. Punce moje, vse je OK :bravo::bravo::bravo: Oba jajcevoda prehodna, samo maternica je mal čudno obrnjena, samo je G reku, da to ni nič narobe. Tudi spermiogram od možeka je OK, samo men še vedno ni jasno, zakaj že 17 mesecev ni nič. Mogoče kličejo Havaje, al pa Karibi;)
Naj vam slabo vreme ne pokvari dneva!!
pa,pa
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HSG je mimo
29.3.2005 8:11:09   
muriel
super!:bravo:

ja, se strinjam s tabo; Karibi so edino možno zdravilo!!!!!

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HSG je mimo
29.3.2005 8:18:12   
Skye
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

zdaj pa nekam v tople kraje z :love: in pridno :sloncek::sloncek::sloncek: pa bo;)

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   HSG je mimo
29.3.2005 8:22:27   
Anonimen
Sandra pol pa le hitro na havaje....palme pljuskanje morja,bel pesek ,živa romantika:bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa

(odgovor članu Sandra78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   HSG je mimo
29.3.2005 10:36:44   
Sandra78
Zdravo, Naja!

Kaj naj ti rečem? Ne da boli, ampak je en tak glup občutek, kt da bi ti nekdo želodec stisnil. Pri meni je malo manjkalo, da nisem bruhala. Pa tudi to ne traja več kot dve minutki.Zato je dobro, da čisto nič tisti dan ne poješ ali piješ.
Jaz sem bila v Postojni, kjer ni potrebnega naročanja.
Če boš šla na HSG, samo brez strahu;)
Lepo se imej!:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   HSG je mimo
29.3.2005 19:33:57   
miska2004
Lepo Sandra, sem vesela zate :bravo::bravo::bravo:

Dopust si pa le privošči:morje:, škoditi ne more ;)

Držim pestke zate :miska:

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?