Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HSG in nadaljno zdravljenje 6.1.2008 13:35:23
|
|
|
|
lučka 25
|
Jaz sem imela vaginalni UZtakoj po HSG, ki je potrdil PCO. Nto pa sem čez pol eta poskušanja in neuspeha, dobila napotnico za laparoskopijo, kjer so mi odstranili miome, majhne zarastlince in prešpikali ovarije (jajčnike). Sedaj je 3 mesece od laparo in čakam konec meseca G, ki mi bo povedal kako naprej.
|
|
|
|
RE: HSG in nadaljno zdravljenje 6.1.2008 13:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj to je to. Tudi jaz imam PCO in ker pravijo, da se s tem težje zanosi, me že kar malce skrbi. Na delava že kar 2 leto pa še vedno ni uspeha.
|
|
|
|
RE: HSG in nadaljno zdravljenje 6.1.2008 13:47:26
|
|
|
|
kajsica
|
lučka 25, če načrtuješ , najlažje zanosiš po laparo in moraš sicer imeti samo en ciklus pavze, ker če ne zanosiš v 6 mesecis, se ti lahko ponovno pojavijop zarastline in to pomeni neprehodne jajcevode in potem velja samo še umetna oploditev. Tako da, če načrtuješ, sedaj delaj na tem!!!!
|
|
|
|
RE: HSG in nadaljno zdravljenje 6.1.2008 17:52:40
|
|
|
|
lučka 25
|
Kajsica, nič bat , midva veselo in delava na pa ni uspeha. En ciklus sva počakala, sedaj sta pa 2 že mimo in ni bilo uspeha. Prve dva ciklusa sta trajala 27 dni, zadnji pa 32 dni, s tem da sem imela en teden prej bolečine in rjave izcedke vsak dan po malem do . To me malo bega in me skrbi, da niso zopet hormoni vse pomešali, saj imam v bistvu sindrom PCO. Al pa sem samo neučakana. Anonimna, tebe pa gotovo potem čaka podobno kot mene, če še vedno ne bo uspeha. Upam da ti prej uspe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?