|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG in boleče M?
7.8.2006 9:26:55   
pot
Drage Hsg-jevke,
ali se tudi vam dogaja, da so M, po HSG-ju bolj boleče?

Jaz pred Hsg-jem sploh nisem imela bolečih M, zdaj pa mi nobena domača lekarna več ne pomaga. Zato grem danes v lekarno po kaj močnejšega. Da bom sploh lahko zaspala ponoči...user posted image

Prosim napišite še vaše izkušnje po HSG.
lp, nasapot

< Sporočilo je popravil nasapot -- 7.8.2006 9:27:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HSG in boleče M?
7.8.2006 9:51:35   
Anonimen
Nasapot, jaz sem imela tako boleče user posted image , da sem jih preklela kaj so mi to naredili. Prva ni bila za vzdržat, sem celo skup zlezla od bolečin. Kasnejše so potem že bile znosne, razen prvih dni user posted image . Od vseh teh operacij, sem edino pobrala bolečine, endometrioza se je itak vrnila, pregrada (ni bila velika) pa tudi če bi ostala, ne bi bil tak hudič. Včasih jih niso operirali in so ženske zanosile in rodile brez problemo, sam mal več počivat so mogle. 
Tako kot vidiš, nisi edina z bolečinami, ti pa želim da se jih znebiš čimprej

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2006 12:30:33   
pot
Hvala ti, MIŠEK1.
Moja prva M po HSG-ju je bila tudi user posted image neznosna, sem mislila, da je bila zato, ker sem se malo nahladila. Ampak, zdaj pa je to že en 3. ali 4. ciklus po HSG-ju, pa sem se spomnila, da bi bilo možno, da je bolečina povezana ravno s to preiskavo. Ker pred preiskavo nisem nikoli imela takih bolečin, da še stat nebi mogla. Ostale M so sicer nekoliko znosnejše kot prva, samo brez tablet pa več ne gre.
MIŠEK1, tudi tebi čim manj bolečin.

Ima še katera take spremembe v M ali sva midve osamljena primera?

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2006 12:43:16   
Azaleja
Pri meni po opravljenem HSG-ju ni bistvenih razlik glede bolečin pri M. Je kar nekako enako kot pred posegom.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2006 9:36:50   
Tia-na
Jst tudi nikoli nimam zelo bolečim M, po HSg-ju pa sem prvi mesec dobila M zelo hitro, že 23 dan ciklusa in ni pretirano bolela, naslednja me je pa tako zvila, da sem se prvič v življenju nafilalal s tableti in potem zaspala. Imela sem pa take krče, da me je sredi dneva, na morju, pri 35 stopinjah, zeblo kot da bi bilo odzunaj pri minusu. No, naslednja je bila spet normalna.

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2006 11:11:49   
čveka
Še moja izkušnja.

Prva M po HSG je bila točna ko urcauser posted image ...in se mi zdi, da sem imela celo manjše bolečine kot ponavadi.....ko vedno jemljem ketonal prve tri dni.

Zdej čakam drugo M....in se mi tudi zdi da bo točnauser posted image ....
Upam, da vam vam bolečine čimprej zginejo...vsaj za 9 mesecevuser posted image

lpč

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?