|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG - napačen rezultat
15.11.2004 12:03:10   
manja11
Živjo,

že dolgo me ni bilo na straneh tega foruma (gužva v službi in službene poti) pa kljub temu, medtem sem ugotovila marsikaj zanimivega a ne preveč vzpodbudnega zame. Poleti sem imela HSG slikanje, ki je pokazalo na neprehodnost jajcevodov. Sledila je laparoskopija. Pred kratkim sem imela prvi pregled po operaciji, kjer mi je dr. povedal osupljivo novico, da so bili jajcevodi popolnoma prehodni, da praktično ni razloga, zakaj ne zanosim. Sprašujem se zakaj vse muke in strahovi, če HSG slikanje ni zanesljivo???:zmeden:

Lep pozdrav
:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HSG - napačen rezultat
15.11.2004 12:09:39   
Majči
Pozdravljena Manja11! Pa je je čisto grozno, kar si napisala. Človek skoraj ne bi mogel temu verjeti a zgleda, da se tudi to dogaja in žrtve smo prav me, ki že toliko vsega prestajamo zaradi tako dolgega obdobja nezanositve. Si kar predstavljam, kako ti je bilo, ko si to zvedela in šele kako ti je zdaj. Vse to so velike grenke izkušnje!
Povej nam, kje pa si opravila HSG in pri katerem zdravniku če se spomniš. Veš, tudi jaz bom imela v sredo ali v četrtek ta poseg v Postojni, pa me res zanima kje se ti je to pripetilo. To pa ni nikakršni mačji kašelj in fajn je, da nas čimveč zve za to tvojo dogodivščino. Joj, kako je to moralo biti grozno, ko so ti povedali.
Le zakaj pol vsi ti posegi......to je pa res malomarnost zdravnika. Kaj pa ti je rekla tvoja g. po vsem tem?
se mi kar pošteno smiliš veš! Ja, tudi mene čaka ta poseg in že tako sem zaskrbljena a zdaj še tole. Kakšna krivica!

(odgovor članu manja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HSG - napačen rezultat
15.11.2004 12:23:21   
manja11
Živjo Majči,

ja ej, najprej sem si rekla, kul, vsaj vem zakaj že eno leto ne zanosim, nato pa tako odkritje...Slikanje sem imela v LJ. Jezna sem pa zato, ker me je bilo ful strah (saj sam HSG ni bil grozen)laparoskopije. Zdaj me bodo dali verjetno na Klomifen, ker se kaj drugega že ne morejo spomniti. Čaprav imam mens. redno in ovulacijo tudi (ponavadi jo čutim). Baje v Postojni delajo tudi test na kompatibilnost med žensko sluznico in moškim, ali katera kaj ve o tem?

lp:miska:

(odgovor članu manja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   HSG - napačen rezultat
15.11.2004 13:03:56   
pika74
O manja11 :bravo::bravo::bravo::bravo: jst kr ploskam, tok sm vesela, da te spet vidim na RR.

Sm te pogrešala.

Sam to je pa men tud čudn, da se tko zmotjo pri HSG. Mislm...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu manja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   HSG - napačen rezultat
15.11.2004 13:27:35   
manja11
Hojla Pika74,

tudi jaz sem vesela, da si gor, sem na hitro preletela za nazaj. Sicer mi ni blo nič jasno, kaj se je dogajalo, važno, da si še tu:sloncek:.
Ej a bo v kratkem kakšen zmenek :kava: z ženskami na področju LJ???

Tebi in vsem, ki jih zanima HSG pa še dodatna novica. Punca, ki je bila sočasno z mano na HSG (tudi njej so dali diagnozo neprehodni jajcevodi), je ravno čakala na laparoskopijo, na srečo pa je medtem spontano zanosila! Sicer pravijo, da naj bi ta preiskava "prepihala" slabo prehodne jajcevode, ampak vseeno diagnoze so kar hude. Baje pa profesorji na MF govorijo študentom, da ta preiskava ni zanesljiva in da se bo v prihodnosti opustila.
Ne bom trdila, da je nekoristna, naj strokovnjaki povejo kako in kaj....

Lp :miska:

(odgovor članu manja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   HSG - napačen rezultat
15.11.2004 14:46:16   
manja11
Semprevivum živjo,

všeč mije, kar si napisala. Je podkrepljeno z malo več podatki. Veš kaj mene pri vsem tem zanima, zakaj v takih primerih ne naredijo kar diagnostično laparskopijo in pika? Kajti HSG je invazivna metoda in še s takimi rezultati.....kaj meniš?

Lp :miska:

(odgovor članu manja11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   HSG - napačen rezultat
15.11.2004 15:34:25   
pika74
Hojla manja11,

ne vem, kdaj bo kakšna :kava::kava: padla v Lj. Upam, da še pred koncem leta. Pri meni bo po vsej verjetnosti malo več možnosti za :kava: v decembru. Upam:zmeden2:.

Kar se tiče pa HSGja - moj je za mano in moram rečt, da me ni pretirano bolelo, ker so me zelo nafilali s tabletami. Občutek je bil kot, da bi imela M-krče.

Sicer pa čakam na laparo in histero, katero bom imela decembra.

Lp
pika74
:metulj:

(odgovor članu manja11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   HSG - napačen rezultat
16.11.2004 8:02:13   
koala
Hojla manja11!
Kot vidim, ta HSG res nagaja. Tudi naši PII73, je kazal nerealno sliko, saj naj bi po sliki sodeč šlo za velike zarastline, ko pa je bila na hiseroskoski op, pa je bilo vse OK, najverjetneje, pa je slika izgledala tako zaradi lege njene maternice!!
No zdaj pa je PIA naša serčka:nosecka:!

Koala

(odgovor članu manja11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   HSG - napačen rezultat
16.11.2004 9:36:34   
Majči
Tole je res grozno brati, da so tile posegi, katere moramo prestati in so bile in bodo za mnoge boleče čisto nič sigurni. Le zakaj še delajo ta HSG, če je tako netočen in po njem te ponavadi pošljejo še naprej.....grozno.
Kdo ve, kaj bodo meni rekli po slikanju, saj imam HSG v četrtek.....pa po vsem tem prebranim mi je še večja muka. Če vzamemo res našo Pio, potem vsi ti izvidi res niso tako zanesljivi.

Ja, upam, da bo srečanje v Ljubljani kmalu....tudi jaz bi rada končno spoznala vas forumovke.

(odgovor članu manja11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?