|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HP psc 1110
1.2.2007 9:57:50   
Erdbeere
Zanima me, če ima kdo ta tiskalnik, ker meni ga nikakor ne uspe namestit...je namreč moj bratec izgubil namestitveni cd, zdej mi je  pa neki z neta dol potegnu samo meni ne rata....hvaležna bom za vsakršno pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HP psc 1110
1.2.2007 10:21:06   
Anonimen
Jaz ga mam.user posted image

ampak mam isti problem..user posted image tud zgubili CD med selitvijo.. Sicer mi je pol brat iz neta neki dol potegnuuser posted image , ampak men skener še vedno ne dela.. Mislm, skener dela, ampak kar takoj sprinta.. ne morš dat pa dokumenta v računalnik, pa kaj popravit pa tko... user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2007 10:26:41   
Erdbeere
ja hudo no pol pa najbolj da skupaj čakava nekoga, k ga ma pa ma tud cd in bi hotel kaj pomagat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2007 10:35:03   
Anonimen
očitno nama ne preostane drugega...user posted image

dobro samo, da ga ful mal potrebujem,ker drugače bi že znorela..user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2007 11:14:52   
atteya
Izvolita, moral bi delat:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=18972&prodSeriesId=90777

http://drivers.softpedia.com/get/SCANNER-Digital-CAMERA-WEBCAM/HP/Hp-psc-1110-allinone-210.shtml

http://www.driverslab.com/drivers/Scanner/HP/Psc_1110_all-in-one_2_1_0-Windows_98_Me_2000_XP/2438.html

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2007 12:07:51   
Anonimen
O HVALAL!!!!!!!!!!!  user posted image   user posted image

Bom poskusla takoj k pridem domov...user posted image

(odgovor članu atteya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2007 12:20:23   
Erdbeere
hvala samo meni se vedno ne dela....tiskat ne morem, mi napiše, da ne more prekopirat datoteke hpzrp307.dll user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2007 10:35:13   
Nixxon
Kakšno točno imaš oznako printerja? Je morda več verzij pa zato ne dela. Najbolje da najprej zbrišeš vse printerje z računalnika in potem nanovo naložiš. Morda imaš še vedno izbran tastar gonilnik za printer.

A si probala da Windowsi sami namestijo printer?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 12:41:36   
Erdbeere
Nixxon hvala, sem vmes že zrihtala, sem lepo k kolegu peljala računalnik pa je on naložu....nisem pa bila daleč od pravilne namestitve. 

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2007 13:01:51   
Nixxon
Ni za kaj.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.