Ajda78
|
Pozdravljene! Večkrat prebiram vaše zanimive debate na forumu, ker se tudi jaz veselim, da bom enkrat mamica. :) Tokrat sem se prvič odločila, da vas tudi sama nekaj povprašam. S fantom si zelo želiva dojenčka. Ko sem odšla na pregled in posvet h ginekoliginji, mi je povedala, da bom najbrž nekoliko težje zanosila, ker imam probleme z ovulacijami. Naredila mi je bris in rekla, da mi bo po rezultatih (izvid da bo najverjetneje negativen) dala Klomifen. Ampak moj bris je bil grd - pozitiven na HPV, menda je stopnja prisotnosti virusa 3, kar pomeni že kar okvarjene celice materničnega vratu. Naredili sva še HPV - test, zdaj čakam na rezultate, aprila pa imam ponovno odvzem brisa. Nato mi bodo najverjetneje naredili manjšo operacijo, ob kateri mi bodo obolele celice odstranili. Tega me niti najmanj ni strah in prepričan sem, da bo z mano vse v redu, me pa skrbi, kaj bi bilo, če bi bila v tej situaciji noseča. Zdravnica mi je rekla, da lahko kljub vsemu zanosim, ker nobeden izmed teh posegov, ki me še čakajo, ni nevaren za plod. Ampak kolegica, ki je že dala skozi to malo operacijo, mi je rekla, da je njej zdravnik nosečnost, preden se vse uredi, odsvetoval. Menda je zaradi posega možen splav. Zdaj sem zbegana, ker trenutno nisem prepričana, če sem morda v zadnjem času zanosila in me že vnaprej skrbi za dojenčka...... rada bi mu nudi la vse vse najboljše, kar je v moji moči. A ima katera od vas kakšne podobne izkušnje? Zelo vam bom hvaležna za odgvovor in želim vam čim več prijetnih presenečenj in izpolnjenih pričakovanj........... Ajda
|