|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HPV
20.11.2008 15:44:06   
Anonimen
Nevem,če sem na praven maslovu,ampak vseeno bi rada zastavila eno vprašanje.Ker bris 6 tednov po porodu ni bil vredu(bil je C3)mi ga je danes moja g zopet vzela.Čez 14 dni bodo novi izvidi.Ker me je pa pri vsem tem kr precej prestrašola me zanima naslednje:kaj se lahko iz takega izvida razvije?Če je katera imela tak izvid,kako se ji je to vse skuoaj končalo?Hvala vam za odgovore,opravičujem se vam za zmedeno pisanje,saj sem zelo prestrašena.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HPV
20.11.2008 18:43:20   
Anonimen
Vrjetno je tvoj bris C, oznaka 3 pa pomeni, kaj je narobe pri brisu.

Ne skrbi preveč.
Kakorkoli je, je dobro, da so to zadevo ugotovili zdaj in ne kasneje.

Velikokrat gre za poporodno atrofijo, tako, da nisi edini primer.

Več o tem ti bo povedala ginekologinja, ko dobi novi izvid(to bo pribl. čez 4-6 tednov).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 19:51:13   
Anonimen
Hvala,da mi je vsaj ena malo lepih besed namenila.Ja tud jst upam,da gre za poporodno atrofijo.Joj,kak me je strah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2008 11:05:37   
Anonimen
Jaz sicer nisem še rodila, sem pa imela 10 let brezhiben bris, kar naenkrat pa C5. Klasifikacija C pomeni spremenjene celice, ta kriterij pa se razteza od C1 do C9. C5 je pri meni pomenil zmerno spremenjene celice tako da me je G napotila na odščip tkiva, ki je pokazal CIN II površinsko, kar pomeni predrakave spremembe na površinskem tkivu materničnega vratu. Temu je sledil poseg LETTZ, tako da so mi z električno zanko postrgali povrhnjico in to tkivo je šlo spet na analizo k citopatologu. Končni izvid je bil izrezano v zdravo. Naslednji bris imam čez 6 mesecev. Sicer pa se te predrakave spremembe zelo počasi lahko spremenijo v rakave (v obdobju od 5-7 let), zato so tudi odvzemi preko zdravstva vsaka 3 leta in zelo malo je primerov, da se te spremembe res stopnjujejo v rakave. To velja predvsem pri ženskah, ki ne hodijo na redne odvzeme brisov.

Vem pa kako ti je, saj je bila tudi pri meni podobna reakcija, ko pa sem si zadevo razjasnila, sem se pomirila.
Vsekakor pri tebi C3 še ne pomeni rak. Bo besedah moje G bris C8, C9 pomeni zelo verjetno prisotnost rakavih celic.

Kar mirno počakaj izvide in tudi če bo potrben odščip se ne prestraši, ker kot sem ti napislala, je to le iz preventive.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.