Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 28.6.2006 16:08:14
|
|
|
|
mala maja
|
nisem bila še dol. mam pa znance k grejo letos četrtič. Vsako leto v drugi hotel. Pravijo da sploh ni porblem s hrano. Sem vidla slike s potovanj. Mislim kaj te kuharji naredijo. pa tud veliko hrane je primerne za male edino pitna voda je problem.
< Sporočilo je popravil mala maja -- 28.6.2006 16:10:36 >
|
|
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 28.6.2006 20:01:01
|
|
|
|
NRMM
|
Za hotel ne vem kako je. Pravijo pa, da je potrebno v Tuniziji tudi na djerbi odšteti eno zvezdico hotela, da je podobno našim kriterijem. Koliko vem je ta hotel 3,5 zvezdice, torej realnih 2,5. Kar pa mi je kolega za hrano rekel, da sploh ni problema, tudi za male otroke ne, vedno se kaj najde. Za otroško posteljico se je potrebno pa zmeniti že pri rezervaciji, kajti turistična agencija uredi to, no vsaj nam je, gremo pa v hotel Vincci Djerba Resort. lepo dopustovanje!
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 28.6.2006 23:22:10
|
|
|
|
Nannn
|
Tudi mi smo razmisljali o tem hotelu a se na koncu odlocili za Penelope Beach...smo tudi razmisljali o Vincci Djerba resort ampak na koncu je padla odlocitev za ALL v Penelope...gre katera v sredini septembra tja? LP Nannn
|
|
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 29.6.2006 9:14:06
|
|
|
|
modrooka
|
Midva z sva bila na poročnem potovanju na Djerbi v hotelu Vincci Djerba Resort****. SIjajen hotel, sijajna hrana, sijajna animacija, Nama je bilo super. So bili pa v istem terminu nekateri v hotelu s tremi zvezdicami, pa so ful kritizirali (hotel Abir). Poglej si tole stran: http://www.vinccitunisia.com/. Pa prijeten dopust, modrooka .
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 29.6.2006 12:44:57
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nannn Tudi mi smo razmisljali o tem hotelu a se na koncu odlocili za Penelope Beach...smo tudi razmisljali o Vincci Djerba resort ampak na koncu je padla odlocitev za ALL v Penelope...gre katera v sredini septembra tja? LP Nannn Tudi mi smo imeli namen it v ta penelope hotel, pa je žal AI že bil vse zaseden in smo izbrali vinccija. Gremo pa tudi mi 15.9. na djerbo, mogoče se pa kje srečamo .
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 29.6.2006 23:02:29
|
|
|
|
Nannn
|
NR mi imamo rezervirano od 21.09.naprej tako da mislim da se bomo glih zgresile...ampak a niso menjave ob cetrtkih?Mislim da boste vi en teden pred nami dol... Lepoooooooo se imejte na Djerbi jaz ze kooooomaj cakam baje so sedaj temperature ubijalske in so dosegle celo do 44 stopinj LP Nannn
|
|
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 29.6.2006 23:15:34
|
|
|
|
Andra
|
Hojla punce, mi smo ravno danes prišli iz Djerbe. Informacije iz prve roke; Djerba sun - letos katastrofalen. Izredno slaba hrana, klime crkujejo, ni tople vode,... Vincci in Penelope sta zelo vredu, meni osebno se Vincci še bolj dopade (bili smo v obeh). Kar vprašajte, če vas še kaj zanima.
|
|
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 30.6.2006 10:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Andra preko katere agencije ste pa šli, če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 1.7.2006 9:28:45
|
|
|
|
Andra
|
Mi smo šli preko Intelekte. Cenovno so zelo ugodni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?