Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HOTEL ALAN - stolček za hranjenje 17.5.2007 7:31:03
|
|
|
|
Anja25
|
Ne vem zakaj kompliciraš, a ne more otrok v vozičku zraven mize sedet?
|
|
|
|
RE: HOTEL ALAN - stolček za hranjenje 17.5.2007 13:09:43
|
|
|
|
beba76
|
Sicer ne vem, koliko maš starega otroka, a to je idealna rešitev, ki zavzame minimalno placa! Mi ga mamo in smo ful zadovoljni! http://www.hartan.net/sack.html
|
|
|
|
RE: HOTEL ALAN - stolček za hranjenje 13.6.2007 21:52:30
|
|
|
|
tajtaja
|
ovčka, kdaj pa greš v ta hotel, ker namreč mi gremo tudi tja in to že zdaj v soboto. Zas stolčke pa je fajn če so, ker je drugače v enem dnevu voziček kriza usr... , pri nas še toliko bolj, ker sta dva in se cukata in da ne govorim. Sta res že prava falota.
|
|
RE: HOTEL ALAN - stolček za hranjenje 14.6.2007 14:36:07
|
|
|
|
viv_
|
Kupi stolček, ki se našraufa na mizo, pa je :)
|
|
RE: HOTEL ALAN - stolček za hranjenje 9.7.2007 11:22:19
|
|
|
|
tajtaja
|
No, mi smo se že vrnili iz tega hotela. Stolčke sicer imajo, vendar niso primerni po mojem za otroke mlajše od dveh in pol, treh let . Tako da smo mi pri vsakem obroku nesli voziček gor v prvo nadstropje, kjer je restavracija, in potem spet dol, tamala pa posebej v naročju, ker namreč naš voziček ni šel v lift, ki je bdv. res zelo ozek. Drugače pa vse pohvale . Glede na to, da sem, priznam, precej kapricasta, nimam nobene pripombe na ta hotel in ga vsem ostalim toplo priporočam. Mi ga bomo v prihodnjih letih še sigurno vsaj enkrat izbrali za svoj dopust.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?