|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HOFERJEVE PLENICE?
3.4.2006 15:03:02   
Maleal
VEM DA JE BILO DOSTI DEBAT O PLENICAH,A VSEENO ME ZANIMA KAKE SO HOFERJEVE PLENICE.IŠČEM MEHKE,PA DA NE PREMOČIJO PO 2URAH ČE JE OTROK NA STRAN OBRJEN,PA DA NISO MED NAJDRAŽJIMI.TE PAMPERSKE JUMBO PACK V ZELENI EMBALAŽI SO PRETRDE.ZA ČEZ NOČ IMAMO PAMPERS EASY UP ZA GOR POTEGNIT KOT HLAČKE IN SO SUPER.RABIM ŠE ENE DOBRE ČEZ DAN.KAJ SVETUJETE??user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HOFERJEVE PLENICE?
3.4.2006 15:06:24   
tadejaa
Svetujem ti Pampers Activ fit iz Mullerja.
Hoferjevih pa žal ne poznam.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 15:07:34   
kepica
Ojla!

Mi jih imamo, pa smo zadovoljni. So pa kr tanke ampak ne premočijo. Še boljše se mi zdijo Mullerjeve. So debelejše in mehke, pa še ugodne so. Kupujem oboje, odvisno blizu katere trgovine grem v nabavo, smo pa z obojimi zelo zadovoljni.

lp
kepica

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 15:15:47   
pravljica
no, meni pa se ravno hoferjeve zdijo tako debele, ogromne user posted image  ampak so mehke in ne premočijo...so mi bolj všeč kot navadne pampers varjanta v zelenem pakiranju...tiste so čisto plastične, brez elastike zadaj in brez "krilc" ob straneh

daleč najboljše so activ fitke iz mullerja, seveda se tudi cenovno precej razlikujejo (activ fit pride 1 kom čez 70 sit, hoferjeve pa okoli 40...torej pri 100 kom profitiraš vsaj 3000 sit, to pa tudi ni kar tako)
naslednjič bomo sprobali še kakšne druge iz nižjega cenovnega razreda...mullerjeve pravite? ok

yeah, thats me ;)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2006 15:16:12   
mamči
Ravno zadnjič sem jih kupila in meni so poleg pampersk res dobre user posted image  - všeč mi je, ker so še mehkejše od pampersk. Zdaj jih bom večkrat kupila.
Smo jih pa uporabljali že pred 17 leti za nečakinjo (iz Austrije), zato mi je mama svetovala naj jih probam, ker so že takrat bili naši ful zadovoljni.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2006 15:17:09   
dory
Meni hoferjeve odgovarjajo...so zlo ok, pa tud cenovno ugodne...drugace pa se vedno prakticiramo active fit...ni boljsih pomoje ...

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2006 16:02:04   
Tia27
Nam so najboljše Mullerjeve plenice, so začel svoje delat, ful dobre, pa še cenovno so zelo ugodne.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2006 16:29:49   
lelaval
Jaz sem tudi prešaltala na Mulerjeve - cenovno so ugodne, pa še vredu se mi zdijo. So mehke, pa še vzadaj imajo elastiko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2006 16:56:39   
soncek&luna
'hoferke' so pri nama v uporabi ze mesec in pol in moram rect, da so odlicne... ponoci sigurno ne premocijo, pa moj fantek ogromno lula in se tudi premetava po poteljici....
pamperske pa kupujem samo v muellerju, ceprav so drazje

Mami, pika moja!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2006 16:56:56   
Maleal
KAK PA SE REČE TEM IZ MUELLERJA,KOLK JIH JE V PAKETU IN KAKA JE CENA??user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2006 17:09:39   
Anonimen
Muellerjeve so Beauty Baby. Paket pride okoli 1600 SIT, 42 pleničk. Količina mislim da je odvisna od velikosti, kot povsod.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2006 18:17:07   
ursa_p
Mi imamo tudi Muellerjeve in so super, pa se najcenejse plenicke so, kolikor jih jaz poznam (Hofferjevih ne poznam). Mi smo z njimi res zadovoljni.
Imamo se tiste od 3-6 kg in je cena 1300 SIT za 48 plenick.

Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2006 18:20:13   
*hana*
Kupila v Muellerju v soboto Beauty baby mini 42 pleničk............1300 sit.
So pa super, danes jo je naša punči konkretno napolnila, pa je vse ostalo notri, kar pri Pampers (zelena pakunga, kupljena v Muellerju) ni! Active fit pa so mi malo predrage, oziroma jih bom kupovala, če se bodo vse druge slabo obnesle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2006 8:37:10   
Anonimen
hoferjeve plenice so pri nas edine uporabne plenice kar jih premore slovenski trg!

(odgovor članu *hana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2006 8:55:07   
soncek&luna
hoferjeve se sicer zacneje sele od 7kg naprej... v paketu jih je 62 kom, cena pa je  2.399 sit

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!