|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HLAČNE PLENICE
15.7.2008 6:56:37   
MATEJA
Prosim za nasvet oz. informacijo, katere hlačne plenice uporabljate za vaše "pleničnike"?? Mi smo do letošnje vročine imeli vedno klasične plenice Pampers in bodi, da je plenico tesno držal na ritki in smo bili zadovoljni z njimi, sedaj ko je prevroče za bodi in je samo v kratki majčki, so mi bolj v redu že zgoraj omenjene plenice na hlačke, ker ostanejo bolj na mestu in ne zlezejo do kolen, kot klasične plenice... Uporabljamo Pampers Lets'go 6 pa vendar ugotavljam, da niso "bohvejkaj", moj 25. mesečnik ogromno pije in posledično tudi lula, te pleničke pa zdržijo samo eno lulanje, potem gre pa pri robih že vse ven. Moram ga vsako uro do dve previjat, če ne smo takoj mokri. Saj če smo doma ni problema, ampak ko kam gremo, je pa hudič.. Pa nekam majhne so nam te plenice user posted image (ozke v koraku, pa mu skoraj v ritko lezejo). Probala sem od Babylove XXL (DM) in so bistveno večje, pa tudi več vpijejo in ne gre tako hitro lulanje mimo plenice. Katere pa vi uporabljate?? Rada bi nasvet iz prve roke, ker kupovanje "na loto" drugih znamk plenic se mi ne zdi smiselno, ker bodo morda še slabše kot te pampersice. Hvala in LP vsem mamicam user posted image

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
15.7.2008 7:02:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MATEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: HLAČNE PLENICE
15.7.2008 7:15:02   
anitaz
Jaz sem pri moji uporabljala hlačne DM-jeve (Babylove) in so bile najboljše.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2008 8:27:25   
mojsoncek
Ze od rojstva uporabljamo DMove Babylove plenicke in prav tako je s hlacnimi plenickami. Drugih niti nismo sprobavali, ker so se nam te vedno dobro obnesle.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2008 8:42:57   
honey
Mullerjeve plenice so nam bile zakon - od začetka sem kupovala DM-ove plenice, pa so se mi zdele premajhne, nato pa sem začela z Mullerjevimi in sem nadaljevala tudi s hlačkami. In so mi bile super.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Vozički Implast
Božička09

Kateri od Implastovih vozičkov se vam, po vaših izkušnjah, zdi najbolj primeren za makadam, pesek in neraven teren nasploh?

Clipper 3 (27%)

Bolder 3 (8%)

Bolder 4 (6%)

Bolder SD (11%)

Če bi kupovala ponovno, bi kupila drugo znamko vozička (48%)

Število vseh glasov: 84

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!