|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HIP nadaljevalno mleko
23.12.2004 8:18:58   
sk|s
Zdravo!

Zanima me kako si vi delate zalogo skozi noč?
Pripravljate redno sproti vsakič znova ali npr.
napravite dve flaški zvečer in pustite stati v hladilniku tekom noči?

Morda HIPovo mleko ni primerno za tak način priprave?
Morda veste za kakšno mleko, ki se lahko pripravlja na tak način?
Trenutno uporabljamo HIP 2 nadaljevalno mleko.

Kdaj ste pričeli z dodajanjem Frutkovih sokov?

HVALA!
:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HIP nadaljevalno mleko
23.12.2004 8:36:20   
jagoda
Glede HIPPa ne vem, ker delajo zalogo za čez noč še zize same:bravo::bravo::bravo:

Frutka pa sem dala Adamu nekje pri 4,5M, sam ni bil navdušen. Sem mu kupla tudi nekaj kašic, pa je bilo isto. Pol pa sem mu sama nardila, pa je bil čist nor. Kr tresu se je, in mi držal roko z obema rokicama in si jo tlačil v usta. Zraven pa govoril MMMMMMMMMMMM. Rad ima tako sadje kot zelenjavo. Mo pa še vse prej skuham. Surove hrane mu še nisem dala.

Pozdravček!

(odgovor članu sk|s)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HIP nadaljevalno mleko
23.12.2004 12:27:33   
BARBARA R.
Glede priprave mleka ne vem.Frutek dam redkokdaj,samo če kdo drug kupi.Sama ga ne kupujem,ker vsebuje sladkor.Poslužujemo pa se Hipp-a in Allete.

Z dodajanjem sokov,čaja,vode sem pričela,ko sva začeli z uvajanjem goste hrane.

:muca:

(odgovor članu sk|s)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   HIP nadaljevalno mleko
23.12.2004 12:46:43   
kimi
Jaz mleko naredim vsakič sproti že od vsega začezka. Pravijo naj bi mleko ki je stalo več kot eno uro naj nebi več ponudilo otroku. In kej je adaptirano mleko tako zelo lahko ter hitro pripraviti je bolje da ga delaš sproti. Jaz sem si v velik lonec nalila mrzle vode počakala da je zavrela pustila, da je že 10 minutk vrela potem pa postila, da se popolnoma ohladi, da vodni kamen pade na tla. Potem se si to vodo nalila v literske flaše od zale in ko se je moj:duda: ponoči zbudil sem samo v majhen lonček nalila vodo iz steklenice jo pogrela do željene toplote ter hitro pripravila mleko to je najlažji način se mi zdi. Če pa si mleko izbrizgavaš si ga pa izbrizgaš ter pustiš v hladilniku ter pogreješ melko in to je to. S kašicami pa sva začela pri 4 mesecih

(odgovor članu sk|s)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   HIP nadaljevalno mleko
23.12.2004 12:48:18   
dory
Jaz imam v sobi vedno termovko z vroco vodo..malo jo v flaso natocim takoj,ostalo pa takoj pred obrokom,da je glih prav toplo..in potem sele vmesam hippovo mleko...vnaprej ni dobro pripravljat nobenega prilagojenega mleka...

S sokovi smo zaceli pri stirih mesecih...

(odgovor članu sk|s)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   HIP nadaljevalno mleko
23.12.2004 20:51:50   
Gina
Že v porodnišnici so mi rekli, da mleko lahko stoji do naslednjega obroka, torej 3 ure. Ko naša mala ponoči ni spala, sem ji naredila mleko, ko sem šla spat in ji prve tri ure dajala tisto mleko. Potem sem imela pa pripravljen čaj v termo posodi za flaško, da ni bil mrzel, pa je pila čaj.:)LP

(odgovor članu sk|s)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?