|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HIPP
2.3.2005 13:31:04   
Nani-nani
Imam še eno vprašanje. Zanima me, če katera uporablja Hipp1 in kako je zadovoljna. Mi smo ga kupovali v Avstriji pa je redkejši, kot ta, ki se pri nas dobi.
Zelo zanimivo, saj je isti proizvajalec. Le ta v Sloveniji je iz Avstrije, oni iz Avstrije pa iz Nemčije. Kdo bi jih razumel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HIPP
2.3.2005 13:39:32   
dory
Mi smo z avstrijskim ali nemskim precej bolj bli zadovoljni kot pa tistim,ki se ga proizvaja za nas trg...po tem je imel krce,mleko je zelo netopno,mastno,delajo se grudice..skratka zanic...

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HIPP
2.3.2005 13:51:58   
Nani-nani
Nam je ta iz Avstrije zmanjkal, pa smo ga kupili tu. Zdaj tri dni ima že take krče, pa nismo vedeli od česa. Sicer sem po tiho krivila mleko, pa sem si mislila, da to ni možno saj je oboje Hipp. Onega iz Avstrije smo uporabljali en mesec, sicer je imel krče samo ne take hude. Krivila sem tudi čaj, vendar zdaj vem, da je mleko.
Hvala Teja, da si potrdila moj sum.
Bo pač treba skočit prek meje.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   HIPP
2.3.2005 14:13:48   
BARBARA R.
Poskusi s tistim iz Mullerja.Tudi mi smo bolj zadovoljni z njim.

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   HIPP
2.3.2005 14:40:33   
KIRA
našo punči je čist zaprl, ni mogla kakat - take bobke je delala z veliko muko.
sam comformil ji 100% ustreza.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   HIPP
2.3.2005 15:06:43   
dory
Sej tisti z mullerja je pa nemski...sem pozabla dopisat...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   HIPP
2.3.2005 15:08:39   
Nani-nani
Teja torej tisti z mullerja je OK?
Ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 7
   HIPP
2.3.2005 15:29:36   
dory
Ja tisti iz mullerja je ok...je res cisto nasprotje tistemu hippu,ki ga delajo za nas trg...kot da bi bli drugorazredni:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   HIPP
3.3.2005 22:06:30   
Maja&Lana
Tudi midve z Lano uporabljava nemški Hipp in sva zelo zadovoljni in je tudi res tako kot Tejči pravi, da se lažje oz. lepše zmeša, pa v bistvu je tudi cenejši od avstrijskega. Pa še zanimivost: tudi v Avstriji imajo "nemškega" in ne "avstrijskega", skratka nas skoz z nečim filajo. Podobno kot s pleničkami Pampers.
Pa še to sem slišala, da otroci v bistvu bolj porajtajo Hipp in da po njem ne bruhajo (mislim konkretno bruhanje in ne polivanje) - to pravijo tiste "moje" mame, ki so imele težave s prilagajanjem otroka na adaptirano mleko.
Lp, Maja:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?