Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 19:03:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 24.4.2009 8:16:09
|
|
|
|
sanelaa
|
mi tudi hippove kupujemo.
|
|
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 28.4.2009 13:04:32
|
|
|
|
lilly18maj
|
Vrtnica 123! Moja hčerkica je stara skoraj 4 mesece (5 dni ji še fali) in je z užitkom sprejela kašico. Dajem ji po žlički in ne po flaški. Hrana v flaši je nekaj najboljšega, če želite otroku rezervirati ortodonta že v naprej. Sem namreč ortodontski tehnik in imamo veliko otrok z napako, ki izhaja iz zgodnjega otroštva (predvsem zaradi flašk). LP, Lilly
|
|
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 28.4.2009 21:12:25
|
|
|
|
mamaemem
|
živjo, mi lahko katera pove, ali vse začetne riževe kašice vsebujejo prilagojeno mleko oz.mleko v prahu? hvala
|
|
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 29.4.2009 18:07:02
|
|
|
|
onur
|
mi lahko katera pove, ali vse začetne riževe kašice vsebujejo prilagojeno mleko oz.mleko v prahu? milupina bio riževa kašica ne vsebuje mleka in jo mešaš z mlekom
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 1.5.2009 8:50:01
|
|
|
|
ANIME
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilly18maj Vrtnica 123! Moja hčerkica je stara skoraj 4 mesece (5 dni ji še fali) in je z užitkom sprejela kašico. Dajem ji po žlički in ne po flaški. Hrana v flaši je nekaj najboljšega, če želite otroku rezervirati ortodonta že v naprej. Sem namreč ortodontski tehnik in imamo veliko otrok z napako, ki izhaja iz zgodnjega otroštva (predvsem zaradi flašk). LP, Lilly kako pa je potem s tistimi, ki se hranijo po flaški ... mojadva sta namereč ves čas hranjena po flaški, gosta hrana pa je vsa po žlici ... a so tu tudi lahko posledice? pa kako je z dudo? hvala za odgovor
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?