Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 19:03:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 24.4.2009 8:16:09
|
|
|
|
sanelaa
|
mi tudi hippove kupujemo.
|
|
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 28.4.2009 13:04:32
|
|
|
|
lilly18maj
|
Vrtnica 123! Moja hčerkica je stara skoraj 4 mesece (5 dni ji še fali) in je z užitkom sprejela kašico. Dajem ji po žlički in ne po flaški. Hrana v flaši je nekaj najboljšega, če želite otroku rezervirati ortodonta že v naprej. Sem namreč ortodontski tehnik in imamo veliko otrok z napako, ki izhaja iz zgodnjega otroštva (predvsem zaradi flašk). LP, Lilly
|
|
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 28.4.2009 21:12:25
|
|
|
|
mamaemem
|
živjo, mi lahko katera pove, ali vse začetne riževe kašice vsebujejo prilagojeno mleko oz.mleko v prahu? hvala
|
|
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 29.4.2009 18:07:02
|
|
|
|
onur
|
mi lahko katera pove, ali vse začetne riževe kašice vsebujejo prilagojeno mleko oz.mleko v prahu? milupina bio riževa kašica ne vsebuje mleka in jo mešaš z mlekom
|
|
RE: HIPP-ova prva mlečna kašica! 1.5.2009 8:50:01
|
|
|
|
ANIME
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilly18maj Vrtnica 123! Moja hčerkica je stara skoraj 4 mesece (5 dni ji še fali) in je z užitkom sprejela kašico. Dajem ji po žlički in ne po flaški. Hrana v flaši je nekaj najboljšega, če želite otroku rezervirati ortodonta že v naprej. Sem namreč ortodontski tehnik in imamo veliko otrok z napako, ki izhaja iz zgodnjega otroštva (predvsem zaradi flašk). LP, Lilly kako pa je potem s tistimi, ki se hranijo po flaški ... mojadva sta namereč ves čas hranjena po flaški, gosta hrana pa je vsa po žlici ... a so tu tudi lahko posledice? pa kako je z dudo? hvala za odgovor
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?